U Tipe Kawat

Pedaran pondok:

Kawat tipe U utamina nganggo bahan baku karbon handap, ngalangkungan gambar kawat, prosés anil. Pakuat kuat, anti korosi, warna ngagurilap jsb.
Produk réngsé utamina dianggo salaku pangiket, kawat konstruksi sareng industri sanés. lt nyaéta usenot ngan ukur ngahemat tanaga tanaga sareng sumber daya matérial, tapi ogé ngirangan limbah.


Detil Produk

Tanda Produk

Guage Kawat: BWG4 ~ BWG25
Diaméter Kawat: 6mm ~ 0,5mm
Kakuatan regangan:300 ~ 500 N / mm2
Bahan: kawat baja karbon rendah, Q195, SAE1008 (kawat waja galvanis, kawat anil hideung, kawat pvc)

Pakét:
1. Beungkeut ku kawat, teras palastik di jero sareng anyaman kantong di luar
2.Karton teras palét
3. kemasan sanés numutkeun sarat konsumén.
Beurat paket: 0,1-100kg, tiasa dijantenkeun pelanggan'squiring.

Aplikasi: Kawat tipe u seueur dianggo dina konstruksi kawat bangunan, karajinan tangan, ngadamel kawat bolong, kabel Kelautan, bungkus produk, tatanén, peternakan sareng lapangan sanésna.

U Type Wire 4
U Type Wire 5
U Type Wire 6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali