Siling Kuku

Pedaran pondok:

Ngaran produk: PK sudut klip siling kait ku kawat baja plastik suling beureum Drive Pins Nail


Detil Produk

Tanda Produk

Kaunggulan

Kami ngagaduhan klip siling nembak pabrik kuku dirakit.

Kami nampi urutan OEM atanapi ODM.

Perusahaan urang gaduh departemén R&D sareng enigeer.

Pikeun unggal tautan pamrosésan anu penting, urang sadayana ngagaduhan peralatan nyalira (henteu di luar pengolahan) pikeun ngajaga kualitas.

Kami gaduh sababaraha taun pangalaman dina OEM pikeun mérek terkenal.

Ngaran produk: PK sudut klip siling kait sareng kawat baja plastik suling beureum Drive Pins NailHead Dia.: 7.6mm / .300 "Shank Dia.<<.7mm/.145"
Modél Diaméterna soca Klip Angle Panjang Shank  Diaméter sirah  Diaméter Shank
C1 5mm 33 (L) * 19 (W) mm 25mm  7.6mm  3.7mm
C2 5mm 33 (L) * 19 (W) mm 32mm  7.6mm  3.7mm
Catetan: aksésori: kalayan 8mm dia.flute

 

 

Ceiling Nail 1
Ceiling Nail 2
Ceiling Nail 4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali