Kurung Hayam

Pedaran pondok:

Kandang lapisan hayam ngarujuk kana kandang logam atanapi kandang kawat anu dianggo dina ngasuh sajumlah ageung hayam dina daérah anu alit pisan. Aranjeunna umumna dianggo di imah lapisan sabab nawiskeun manajemén gampang pisan pikeun patani unggas anu hoyong ningkatkeun tani sareng ngadamel sakedik intensif.


Detil Produk

Tanda Produk

Ckandang hicken
Kandang lapisan hayam ngarujuk kana kandang logam atanapi kandang kawat anu dianggo dina ngasuh sajumlah ageung hayam dina daérah anu alit pisan. Aranjeunna umumna dianggo di imah lapisan sabab nawiskeun manajemén gampang pisan pikeun patani unggas anu hoyong ningkatkeun tani sareng ngadamel sakedik intensif. Seueur patani ningkat langkung milih kandang lapisan hayam di Kénya kusabab seueur kaunggulanana sapertos gampang ngatur hayam bikang sareng gampang ngatur endog anu dikaluarkeun.

1. kandang hayam 2. 3. mesin pakan otomatis 4. Peralatan Ngumpulkeun Endog Otomatis 5. mesin panyabutan kandang 6. Mesin campuran campuran mesin 7.Inkubator 8. Kandang puyuh 9. kandang lapang 10. kandang japati 11. kandang angkutan hayam 12. debeaker jangjangan 13.Plucker 14.drinker 15.feeder 16.farm kipas

Fitur utami

1. Produksi Tinggi - Produksi endog langkung saé pisan sapertos hayam ngahémat énergi pikeun produksi.
2. Inféksi Ngurangan - Hayam henteu ngagaduhan aksés langsung kana najis sahingga teu bahaya kaséhatan serius.
3. Ngirangan Rugi Tina Endogna Ngarecah - Hayam henteu aya hubunganana sareng endogna anu ngan saukur gulung.
4. Kurang Inténsif Buruh - Sistem panyiraman otomatis sareng saderhana, kirang prosés dahar padamelan padamel.
5. Ngurangan limbah - Aya kirang limbah dina pakan ternak, sareng babandingan pakan anu saé per hayam.
6. Ngirangan Nyusut & Pilferage - Dina kandang aki, patani tiasa gampang ngitung hayamna iraha waé.
7. kandang murni - Langkung gampang pikeun évakuasi limbah dina sistem kandang batréna henteu sapertos dina sampah anu jauh langkung neken. Kotor murni ogé dijual kalayan harga premium.

000

 Aplikasi:
hayam peletakan endog, broiler, pullet, orok hayam
kandang hayam lengkep / sét:
bolong kandang hayam, bingkai kandang, bak cai, inuman piple sareng pentil, pakan,
fittings tetep sareng alat instalasi.
Jaminan kualitas 10 taun

 

Modeu

Tier / set

sayang / kandang tunggal

sayang / kandang lengkep

Ukuran sayang

Kapasitas / set

Ukuran kandang lengkep:
L * W * H

A012

3tier

4nest

24nest

47 * 35cm

96birds

1,88 * 1,9 * 1.6M

A013

3tier

4nest

24nest

50 * 40cm

96birds

2 * 2.1 * 1.6M

A014

3tier

5nest

30nest

43 * 40cm

120birds

2,15 * 2.1 * 1.6m

A015

4tier

4nest

32nest

50 * 40cm

128birds

2 * 2.3 * 1.9M

A016

4tier

5nest

40nest

43 * 40cm

160birds

2,15 * 2.3 * 1,9M

A017

5 langkung alit

4nest

40nest

50 * 40cm

160birds

2 * 2,5 * 2.4M

A018

5 langkung alit

5nest

50nest

43 * 40cm

200birds

2,15 * 2,5 * 2.4M

A019

3tier

5nest

30nest

39 * 35cm

120birds

1,95 * 1,9 * 1.6M

A020

4tier

5nest

40nest

39 * 35cm

160birds

1,95 * 2 * 1,9M

A021

5 langkung alit

5nest

50nest

39 * 35cm

200birds

1,95 * 2.3 * 2.4M


Perlakuan permukaan:

Éléktron galvanis (1. Permukaan lemes, sareng caang ,, lapisan séng: 20-30g / m2,2. Di lingkungan anu lembab, gampang karat, Tapi saatos karat henteu mangaruhan panggunaan, umur jasa: 8-10 taun ) Kusabab biayana murah, saatos karat henteu mangaruhan panggunaan, janten seueur jalma anu dianggo.

panas galvanis (1. séng permukaan kandel, tiasa ngahontal sakitar 500g / m2, Éta tahan résistansi korosi kakuatan tinggi 2. permukaan gaduh simpul séng, henteu lancar, umur jasa: 25 taun - Bahkan pikeun waktos anu langkung lami)

Bubuk Pvc saatos listrik galvanis (1. Surface lemes, sareng caang, Warna tiasa milih: Beureum, konéng, biru, héjo, hideung, bodas. 2. Kusabab ieu dua lapisan perlakuan permukaan, ningkatna kamampuan antirust, henteu gampang pikeun karat, hirup jasa: 20 taun)

Catetan:

Harga di luhur kalebet: Galvanis listrik: A012: 1,88m * 2M * 1.55M, 96 manuk, 3 langkung.
Pelayanan Urang >>>>>>>

1. Bahan sareng prosés anu dipilih nuturkeun standar internasional anu ketat.

2. Tim ahli téknis anu ngahasilkeun ngan ukur produk kualitas

3. Produk cerfified atanapi pamariksaan katilu sayogi salaku pamundut

4. Nganalisis atanapi nyarankeun program transportasi anu pangsaéna, ngahémat biaya anjeun

5. Tepat waktos eupan balik atanapi bales email anjeun ku layanan palanggan anu hadé

6. Nyayogikeun jasa OEM

7. pangiriman gancang ti tim penjualan one-stop

8. Komitmen urang: Profesional, Kekecapan, Satia

Benifit anjeun kéngingkeun:

* Kami gaduh pangalaman dina ékspor langkung ti 100 nagara, pastikeun anjeun kéngingkeun beuli santai & bahagia

* terang pasar anjeun pisan, produk kualitas cocog sareng pasar anjeun 100%

* Harga pabrik kalayan produk anu BENER

Naha Pilih Kami?

1. Kami gaduh pangalaman anu euyeub Panilitian & Pangembangan grup sareng téknologi anu indah pikeun didamel-khusus produk anu cocog pikeun konsumén.
2. Perusahaan kami tulus ngabagéakeun kerjasama sareng rerencangan di bumi boh di mancanagara pikeun ngajantenkeun masa depan urang anu cerah.
3. Harga kami ngabandingkeun langkung saé sareng anu ditawarkeun ku pabrik sanés, naha di Cina atanapi dimana waé eles, upami anjeun ngahubungi kami anjeun bakal ningali harga kami paling kalapa.
4. "Ngeunaan kualitas pangpayunna sareng palayanan pangutamana" nyaéta padoman perusahaan.
5. Kami tetep ngudag nyampurnakeun, nganyahokeun produk anyar, nyayogikeun jasa anu langkung saé sareng hubungan jangka panjang anu mantep sareng konsumén.

chicken layer cage
layer chicken cage
cage for chicken

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali