Paku coil

Pedaran pondok:

Kuku coil mangrupikeun produk révolusionér dina industri kai.
Kuku collated jenis ieu dianggo dina siding, sheathing, fencing, subfloor, hateup decking exterior deck sareng motong sareng sababaraha perabotan kayu anu sanés. Cara tradisional ngagunakeun paku sacara manual ngalibatkeun seueur padamelan manual anu dikirangan sacara substansi nganggo paku coil sareng pneumatic gun. Pamakéan kuku coil sareng gun pneumatik ningkatkeun produktivitas 6-8 tilepan sahingga ngirangan biaya tanaga kerja sacara substansial.
Lapisan karat anti karat ningkatkeun kahirupan kuku kukituna ningkatkeun kualitas barang bérés


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan: Kawat baja karbon handap, Q195
Kakuatan tarik: 400 ~ 500 N / mm2
Bérés permukaan: Cat, résin epoxy resin
Buleud: Lemes, Pulas, Cingir
Prosés Produksi: ngalangkungan gambar kawat, anil, ngadamel kuku, sareng prosés quenching.
Paking: 16000 pcs / CTN; 9000 pcs / CTN; 7500 pcs / CTN; 5000 pcs / CTN; 4500 pcs / CTN; 4000 pcs / CTN.

Aplikasi:
> Jalur pengolahan permukaan cai garis.
> Dipaké pikeun atap waterproof waterproof.
> Dipaké pikeun linoleum kuku, sayogi dina handapeun sirah mesin cuci linoleum, pikeun nyegah kabocoran;

Dilarapkeun: dina palét, bungkus kai, atap, imah prefabrikasi.
Spésifikasi:
Panjangna:2-3 / 8 "3" 3-1 / 4 "

Diameter:0,113 "0,12" 0,131 "0,148"
Perlakuan permukaan:luster, elektro galvanzied, cet
Jenis: tihang, paku ring, sekrup paeh
Spasi paku: dikirim8 ± 0.2mm
TOMEETTLPHD8C(3YN{Z]DCJ

Diaméter Shank

Panjangna

Diaméter sirah

PCS / COIL

Inci

mm

Inci

mm

Inci

mm

 

0,083 "

2.1

1-1 / 4 "~ 2"

32 ~ 50

3/16 "

4.8

400PCS / COIL

0,900 "

2.3

1-1 / 2 "~ 2-1 / 4"

38 ~ 57

 

5.3

350PCS / COIL

0,099 "

2.5

1-3 / 4 "~ 2-1 / 2"

45 ~ 64

 

5.8

300PCS / COIL

0,113 "

2,87

1-1 / 4 "~ 3"

57 ~ 75

1/4 "

6.3

250PCS / COIL

0,120 "

3.05

2-3 / 8 "~ 3-3 / 4"

60 ~ 90

9/32 "

7.1

250PCS / COIL

0,131 "

3.33

3 "~ 4"

75 ~ 130

9/32 "

7.1

120PCS / COIL

0,120 "

3.05

3/4 "

21

3/8 "

9.5

120PCS / COIL

7/8 "

22

1 "

25

1-14 "

32

1-12 "

38

1-3 / 4 "

45

2 "

50

00

 

Coil Nails 4
Coil Nails 6
Coil Nails 5
Coil Nails 8
Coil Nails 7
Coil Nails 9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali