Kawat agul

Pedaran pondok:

Kawat cukur galvanis kawat gulungan kawat Concertina 

Kawat panyukur agul mangrupikeun salah sahiji bahan pager kaamanan modéren anu didamel ku agul waja agul sareng kawat tarik tinggi. Kawat berduri tiasa nyingsieunan sareng ngeureunkeun panyusup perimeter agrésif. Kalayan nyukur sareng motong agul agul di luhur témbok, desain khusus sapertos kitu ogé ngajantenkeun nanjak hésé pisan. Kawat sareng strip digali pikeun nyegah korosi.


Detil Produk

Tanda Produk

Kawat Silet Konsertina, ogé disebat Kawat Cukur. Salaku panghalang kaamanan anu épéktip sareng ékonomis, nganggo agul baja galvanis pikeun ngabungkus kawat inti galvanis. Kalayan ion funk secu rity tinggi na, Skyhall Concertina Razo r Wire tiasa nyegah seueur gangguan sabab hésé sareng bahaya dibobol. Kalayan Concertina Razor Kawat di luhur pager anu sanés, éta tiasa pisan ningkatkeun faktor kaamanan. Salah sahiji fitur penting nyaéta béaya rendah. Éta populér di pasar Afrika, éta ogé mangrupikeun produk jual-panas seueur nagara sareng daérah.

Bahan: Kawat GI anu dicelupkeun panas, kawat Elector GI, kawat SS, kawat dilapis PVC.

Inpormasi dasar:
Bahan: kawat baja sedeng-karbon, lambar galvanis ngagugulung.
Jenis: Éta kabagi kana linier, kawin silang, coiling linier, cross coiling sareng cross.
Fitur: Kamampuan panyalindungan anu kuat sareng kamampuan ancaman anu hadé, pamasangan anu merenah, umur panjang jasa
Gauge: 1.4mmx1.4mm, 1.5mmx1.5mm, 1.6mmx1.6mm, 1.8mmx1.8mm, 2.0mmx2.0mm,
2.5mmx2.5mm, 2.5mmx2.0mm, 2.0mmx1.6mm, 2.5mmx2.2mm, jsb
Rengse: Éléktron galvanis, Panas dicelup galvanis, PVC dilapis
Aplikasi: dianggo pikeun pamisahan wates, fasilitas militér, bui, villa, markas militér, fasilitas kaamanan sapertos panyalindungan kaayaan anu penting.
Catetan: panjang, diaméterna tiasa dilakukeun numutkeun sarat konsumén.
Quote data anu diperyogikeun: bahan + ketebalan + inti kawat inti + panjang sabeulah + rohangan sabeulah + rangkep

Fitur:

> Perlindungan luhur, ampir teu mungkin naék.
> Inti waja kuat pisan hese diteureuy.
> Halangan pager kaamanan anu kuat katingalina rapih.
> Kacida saderhana dipasangna, peryogi tilu dugi ka opat pikeun masang citakan.
> Teu nganggo sekunder, janten anjeunna moal dipaling.
> Anti korosi, sepuh, tabir surya, cuaca.

Klasifikasi :

Kawat Silet Palang Concertina
Kawat Silet Tunggal Helical
Kawat agul dilas
Kawat Bungkus Cukur Datar

Pakét:

1) dina buligir
2) paking ku anyaman kantong
3) Usuk kai
4) Salaku customer`s meryogikeun

Aplikasi: ngajagi wates jukut, karéta api, jalan tol, wates milliter, prision, fasilitas nagara.

Agul: pelat waja ku sakali-kali nyetak punting atanapi pelat stainless steel ku sakali-sakali nyetak punch

Kawat: panas dicelupkeun kawat logam galvanis panas dicelupkeun kawat waja galvanis atanapi kawat stainless steel

Kawat konsérpina atanapi Kawat Dannert mangrupikeun jinis kawat berduri atanapi kawat agul anu dibentuk dina gulungan ageung anu tiasa dilegaan sapertos konsina. Dina hubunganana sareng kawat berduri polos (sareng / atanapi kawat agul / kasét) sareng pikét waja, éta paling sering dianggo pikeun ngawangun hambatan kawat ala militér sapertos nalika dianggo dina halangan panjara, kubu tahanan atanapi kontrol karusuhan

spec.

 

Diaméter luar Coil Henteu. Tina loop

Panjang Panjang Per Koil

Jenis

Catetan

450mm

33

7-8M

CBT-60,65

Coil tunggal

500mm

56

12-13M

CBT-60,65

Coil tunggal

700mm

56

13-14M

CBT-60,65

Coil tunggal

960mm

56

14-15M

CBT-60,65

    Coil tunggal

450mm

56

8-9M (3 CLIPS)

BTO-10.12.18.22.28.30

Tipe silang

500mm

56

9-10M (3 CLIPS)

BTO-10.12.18.22.28.30

    Tipe silang

600mm

56

10-11M (3 CLIPS)

BTO-10.12.18.22.28.30

Tipe silang

600mm

56

8-10M (5 CLIPS)

BTO-10.12.18.22.28.30

Tipe silang

700mm

56

10-12M (5 CLIPS)

BTO-10.12.18.22.28.30

Tipe silang

800mm

56

11-13M (5 CLIPS)

BTO-10.12.18.22.28.30

Tipe silang

900mm

56

12-14M (5 CLIPS)

BTO-10.12.18.22.28.30

Tipe silang

960mm

56

13-15M (5 CLIPS)

BTO-10.12.18.22.28.30

Tipe silang

980mm

56

14-16M (5 CLIPS)

BTO-10.12.18.22.28.30

Tipe silang


Spésifikasi: 

 

Jenis Alat Ukur Kawat (SWG) Jarak Barb (cm) Panjang Barb (cm)
Kawat Galvanis Galvanis Éléktrik; Panas-beuleum séng plating kawat berduri 10 # x 12 # 7.5-15 1,5-3
12 # x 12 #
12 # x 14 #
14 # x 14 #
14 # x 16 #
16 # x 16 #
16 # x 18 #
PVC dilapis kawat berduri; Kabel kawat pe sateuacan palapis saatos palapis 7.5-15 1,5-3
1.0mm-3.5mm 1.4mm-4.0mm
BWG11 # -20 # BWG8 # -17 #
SWG11 # -20 # SWG8 # -17 #
  Ketebalan palapis PE PE: 0.4mm-0.6mm; warna béda atanapi panjangna aya dina pamundut konsumén.    

 

Bahan Éléktron kawat inti galvanis sareng agul
panas-dicelupkeun kawat inti galvanis sareng agul
Kawat inti stainless steel sareng agul
Kawat inti dilapis PVC sareng agul
Panas-dicelupkeun kawat inti galvanis + agul stainless steel

 

Razor Barbed Wire
Razor Wire
Name for Razor Wire
Razor Barbed Wire Mesh Fence
Metal Wire
Concertina Wire
Electric Razor Wire
Concertina Razor Wire
Barbed Wire Mesh

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali