Kuku biasa

Pedaran pondok:

Kuku umum kuat sareng kaku, sareng buritna ngagaduhan diameter anu langkung ageung tibatan kuku anu sanés. Boh kuku umum sareng kotak ngagaduhan kiyeu caket sirah paku. Kiyeu ieu ngamungkinkeun kuku pikeun nahan hadé. Sababaraha bakal ngagaduhan benang sapertos sekrup di luhur sirah kuku pikeun kakuatan nyepeng tambahan. Kuku kotak gaduh cekuk ipis tibatan kuku biasa sareng henteu kedah dianggo pikeun pangwangunan framing. 


Detil Produk

Tanda Produk

Kuku umum kuat sareng kaku, sareng buritna ngagaduhan diameter anu langkung ageung tibatan kuku anu sanés. Boh kuku umum sareng kotak ngagaduhan kiyeu caket sirah paku. Kiyeu ieu ngamungkinkeun kuku pikeun nahan hadé. Sababaraha bakal ngagaduhan benang sapertos sekrup di luhur sirah kuku pikeun kakuatan nyepeng tambahan. Kuku kotak gaduh cekuk ipis tibatan kuku biasa sareng henteu kedah dianggo pikeun pangwangunan framing. Nalika nancebkeun dua papan, duanana jinis kuku kedah leres-leres nembus hiji potongan kai sareng kedah nembus potongan anu sanésna satengah panjangna. Ieu mastikeun kuku cukup kuat pikeun padamelan.

Kuku biasa cocog pikeun kai anu lemes sareng lemes, potongan awi, atanapi plastik, pengecoran témbok, ngalereskeun Perabotan, bungkus sareng sajabina. Dianggo sacara luas dina konstruksi, hiasan, sareng renovasi. Kukun anu biasa tiasa dipoles, éléktron galvanis sareng dicelupkeun panas parantos réngsé.

Paking:

1. 25KG / CTN

2. Kotak di jero teras karton di luar

3. Kantong plastik di jero teras karton di luar

4. bisi kai

5. Sagala bungkus sanésna sakumaha ogé réqurimen anjeun

Panjelasan Produk

Spésifikasi:

1) Bahan: Q195, rod kawat Q215 sakumaha kualitas-low low-carbon-steel

2) Rengse: Dipoles kuku umum, listrik listrik umum galvanis, paku umum galvanis anu dicelupkeun panas

3) Sirah: sirah umum, sirah countersunk, kaleungitan sirah, countersunk datar sirah chequerred

4) Shank: polos, buleud

5) Titik: titik inten, titik buleud

6) Nangtung: BS EN 10230-1: 2000, normal

7Fitur: Sirah datar, rond, lemes, anti korosif

8Anggo: konstruksi, casting keusik, ngalereskeun jati, kasus kai jst.

Ukuranna

Panjang di.

Gage No.

Diaméter sirah dina.

Kira-kira. Nomer Per IB

2d 1 15 11/64 847
3d 1 1/4 14 13/64 543
4d 1 1/2 12 1/2 1/4 294
5d 1 3/4 12 1/2 1/4 254
6d 2 11 1/2 17/64 167
7d 2 1/4 11 1/2 17/64 150
8d 2 1/2 10 1/4 9/32 101
9d 2 3/4 10 1/4 9/32 92
10d 3 9 5/16 66
12d 3 1/4 9 5/16 61
16d 3 1/2 8 11/32 47
20d 4 6 13/32 29
30d 4 1/2 5 7/16 22
40d 5 4 15/32 17
50d 5 1/2 3 1/2 13
60d 6 2 17/32 10
Panjangna mangrupikeun titik ka handapeun sirah.

 

ength Gauge
(Inci) (mm) (BWG)
1/2 12.700 20/19/18
5/8 15.875 19/18/17
3/4 19.050 19/18/17
7/8 22.225 18/17
1 25.400 17/16/15/14
1-1 / 4 31.749 16/15/14
1-1 / 2 38.099 15/14/13
1-3 / 4 44.440 14/13
2 50.800 14/13/12/11/10
2-1 / 2 63.499 13/12/11/10
3 76.200 12/11/10/9/8
3-1 / 2 88.900 11/10/9/8/7
4 101.600 9/8/7/6/5
4-1 / 2 114,300 7/6/5
5 127.000 6/5/4
6 152.400 6/5/4

 

 

common round wire nails
common nails building
common round nails
common iron wire nails
wire nails common iron
iron nails common

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali