Grassland bolong

Pedaran pondok:

Grassland wire bolong ogé dingaranan bolong pager atanapi bolong pagar sapi, éta dianggo ku tegalan atanapi kebon. Grassland wire bolong nganggo bahan baku anu pangsaéna, teras ninun ku mesin. Éta populér pisan di Euro.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan: Kawat baja karbon
Perlakuan permukaan:
Kelas A: Pager lapangan gabungan gabungan engsel galvanis panas (seng dilapis: 220-260g / m2)
Kelas B: Pager lapangan gabungan gabungan engsel galvanis panas (séng dilapis: 60-70g / m2)
Kelas C: Pager sawah gabungan engsel elektro (seng dilapis: 15-20g / m2)
Ciri pager padang rumput hejo :
1 kakuatan tinggi kawat baja galvanis kepang, kakuatan tinggi, kakuatan tarik ageung, tiasa dampak sengit tahan sapi sareng kuda, domba sareng ternak sanésna. Aman sareng dipercaya.
2 permukaan gelombang permukaan panas dicelup galvanis, karat sareng korosi, hirupna dugi ka 20 taun.
3 struktur saderhana, pangropéa anu merenah, pamasangan gancang, volume alit sareng beurat enteng
Aplikasi:
Éta dianggo pikeun ngajaga sapi, embe, kijang, sareng babi. Pikeun tujuan panggunaan sumberdaya jukut, tingkatkeun tingkat panggunaan efisiensi padang rumput hejo sareng pancegahan, nyegah dégradasi padang rumput hejo, ngajagi lingkungan alam. Dina waktos anu sasarengan ogé dilarapkeun sareng peternakan, padumukan gembolan pikeun netepkeun kebon kulawarga dina ngawangun perbatasan, bunderan lahan pertanian, binih leuweung, nutup lungkawing bukit pikeun mempermudah penanaman hutan, sareng zona moro, isolasi sareng pangropéa situs konstruksi.
Kaunggulan

1. Jarak bolong nyegah sato tina ngalangkungan pager.
2. Ngandung pencét kuda tanpa ngarugikeun sato.
3. Ngajaga bentuk anu sami saatos nyerang kuat ku sato.
4. Jarak bolong nyegah domba sareng domba tina ngalangkungan pager.
5. Gampang dipasang dina sagala rupa permukaan atanapi rupa bumi.
6. awét awét.
7. Ngahalangan sato liar sareng prédator ti lebet ka tegalan sareng nyerang domba.
8. Ngawatesan domba leutik sareng domba anu nekad.
9. Ngandung domba sareng domba nganiaya tanpa ngarugikeun aranjeunna.
10. Jarak bolong nyegah domba sareng domba tina ngalangkungan pager.
11. Gampang dipasang dina sagala rupa permukaan atanapi rupa bumi.

Spésifikasi
 
  Jenis Spésifikasi Beurat (kg) Diaméter kawat ujung (mm) Diaméter kawat batin (mm)
1 7/150/813/50 102 + 114 + 127 + 140 + 152 + 178 20.8 2.5 2
2 8/150/813/50 89 (75) + 89 + 102 + 114 + 127 + 140 + 178 21.6 2.5 2
3 8/150/902/50 89 + 102 + 114 + 127 + 140 + 152 + 178 22.6 2.5 2
4 8/150/1016/50 102 + 114 + 127 + 140 + 152 + 178 + 203 23.6 2.5 2
5 8/150/1143/50 114 + 127 + 140 + 152 + 178 + 203 + 229 23.9 2.5 2
6 9/150/991/50 89 (75) + 89 + 102 + 114 + 127 + 140 + 152 + 178 26 2.5 2
7 9/150/1245/50 102 + 114 + 127 + 140 + 140 + 152 + 178 + 203 + 229 27.3 2.5 2
8 10/150/1194/50 89 (75) + 89 + 102 + 114 + 127 + 140 + 152 + 178 + 203 + 229 28.4 2.5 2
9 10/150/1334/50 89 + 102 + 114 + 127 + 140 + 152 + 178 + 203 + 229 30.8 2.5 2
10 11/150/1422/50 89 (75) + 89 + 102 + 114 + 127 + 140 + 152 + 178 + 203 + 229 19.3 2.5 2
Ukuran Pedaran Conto: 7/150/813/50 = 7 kabel horizontal (garis), 150mm spasi kawat nangtung, jangkungna pager 813cm, panjangna 50m fpr per gulung.
 
/wire-mesh-for-grassland-product/
Grassland Mesh 1
Grassland Mesh 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali