Dilas Kawat bolong

Pedaran pondok:

Kawat bolong anu dilas nyaéta layar kawat logam anu diwangun tina kawat waja karbon rendah atanapi kawat stainless steel. Éta sayogi dina sababaraha ukuran sareng bentuk. Hal ieu seueur dianggo dina sektor pertanian, industri, transportasi, hortikultura sareng pengadaan pangan. Ogé dianggo dina ranjau, ngebon, ngajaga mesin sareng hiasan anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Kami salaku pemasok industri sareng kawat bolong industri utama nawiskeun garis lengkep produk kawat bolong dilas pikeun sababaraha aplikasi.

Dilas kawat bolong, atanapi lawon kawat dilas, atanapi "weldmesh" mangrupikeun fusi listrik anu dilas prefabrikasi gabung grid anu diwangun ku séri kawat bujur paralel kalayan jarak anu akurat dilas pikeun nyebrangan kabel dina jarak anu diperyogikeun.

Kagunaan kawat bolong:

Kawat bolong anu dilas nyaéta layar kawat logam anu diwangun tina kawat waja karbon rendah atanapi kawat stainless steel. Éta sayogi dina sababaraha ukuran sareng bentuk. Hal ieu seueur dianggo dina sektor pertanian, industri, transportasi, hortikultura sareng pengadaan pangan. Ogé dianggo dina ranjau, ngebon, ngajaga mesin sareng hiasan anu sanés.

Jinis kawat bolong
Lawon kawat dilas (WWF) pikeun tulangan lempeng beton / Électro galvanis dilas kawat bolong / Hot dicelup galvanis dilas bolong / PVC dilapis bolong dilas / Dilas bolong stainless steel / Panel pagar kawat dilas / gratings bar waja dilas

Jasa Kawat bolong
Coil slitting / Flush cut edge / Acak cut edge / Annealing / Precision shearing / Lingkungan / Straightening sareng flattening

Spesifikasi Standar:
Lebar: 0,5M-1,8M Panjang: 30M
Bahan: Kawat baja karbon-handap kualitas luhur, kawat Blackk atanapi kawat stainless steel
Perlakuan permukaan: Élmu-galvanis, Panas-dicelup galvanis, PVC dilapis
Paking: paper Kertas Moistureproof film Pilem plastik ③ Numutkeun ka kabutuhan anjeun

Anggo:

 

Kawat bolong anu dilas dilas ku kawat waja lowcarbon anu hadé sareng Passivated sareng plastik ku plating anu tiis (electroplating), nyelupkeun panas Sareng palapis plastik PVC. Kalayan permukaan anu rata, bahkan jumlah bolong, Titik las anu teguh sareng struktur anu stabil, éta ngagaduhan kasampurnaan anu kuat, kinerja Mesin anu alus sabagian, stabilitas, tahan korosi anu hadé sareng pencegahan buru-buru.

Éta seueur dianggo dina industri, pertanian, konstruksi, angkutan sareng penambangan.
Sapertos panutup panyalindungan mesin, fender peternakan, pager kebon, fender protection window, fender lorong, kandang fowl, basket endog, foodstuffs basket, jst.
Éta sampurna pikeun ngajaga sapi, babi, embe, sareng saham atanapi sato anu hirup dipager. Éta beurat enteng sareng fleksibel, janten gampang manuver. Kalayan sapotong konstruksi waja dilas, panel ieu tahan pisan sareng tahan sag, ngajantenkeun pangropéa low anu sampurna, panel feedlot kualitas luhur. Moal ngarusak atanapi runtuh nalika sapi, babi, domba atanapi ingon-ingon ageung sanésna ngadadak atanapi digosok

Fitur pagar kawat Hog dilas:

* Lapisan seng seng kandel, anti karat, sireum-korosi.
* Permukaan lemes sareng sendi dilas lemes henteu-burr, moal nganyenyeri ingon-ingon anjeun.
* Padet dilas babarengan, awét sareng kuat.
* Tahan ngarecahna sareng ambruk tina ingon-ingon anu ngusapna.
* Ngalestarikeun pandangan, nyiptakeun rasa rohangan terbuka.
* Ngajaga sato anu langkung ageung sapertos anjing sareng kijang.
* Panel kawat las gampang pikeun masang sareng nanganan. Bolt cutter pikeun motong panels.
* Pager kawat hoog gampang didégdég, henteu manjang.
* Ampir gratis pangropéa.
* Mahal - kirang tina pager kai.

Dilas Kawat bolong Spésifikasi

MESH

NGARASA

Inci

mm

BWG

1/4 "x 1/4"

6,4 x 6,4

22,23,24

3/8 "x 3/8"

10,6 x 10,6

19,20,21,22

1/2 "x 1/2"

12,7 x 12,7

16,17,18,19,20,21,22,23

5/8 "x 5/8"

16 x 16

18,19,20,21,

3/4 "x 3/4"

19.1 x 19.1

16,17,18,19,20,21

1 "x 1/2"

25,4 x 12,7

16,17,18,19,20,21

1-1 / 2 "x 1-1 / 2"

38 x 38

14,15,16,17,18,19

1 "x 2"

25,4 x 50,8

14,15,16

2 "x 2"

50,8 x 50,8

12,13,14,15,16

2 "x3"

50 x 75

14,12,16

3 "x3"

75 x 756

12,13,14,15,16

2 "x4"

50 x 100

14,12

4 "x4"

100 x 100

14,12

 

welded wire mesh panel
pvc welded wire mesh
welded wire mesh roll
welded wire mesh machine
pvc coated welded wire mesh
stainless steel welded wire mesh

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali