Crimped bolong

Pedaran pondok:

Kawat kawat bolong didamel tina kawat waja karbon berkualitas tinggi, kawat stainless steel, atanapi bahan-bahan sanés. Éta ngagaduhan sababaraha cara anyaman, sapertos crimped ganda, flat top crimped, crimped panengah sareng lock crimped. Jala kawat anyaman crimped ngagaduhan bukaan kuadrat sareng bukaan sagi opat, anu ngagaduhan diaméter kawat anu béda sareng aplikasi.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan khusus: kawat beusi galvanis, kawat beusi hideung, kawat PVC sareng kawat stainless steel (301, 302, 304, 304L, 316, 316L, 321)
Pola anyaman: Tenun saatos crimping, crimped ganda, crimped tunggal
Paké Umum: Jerit di tambang, pabrik batubara, konstruksi sareng industri sanés.

Spésifikasi tina bolong crimped nyaéta sapertos kieu:
Pola Tenun: Tenun saatos crimping.
Fitur: struktur anu kuat, kapasitas muat sareng ngajaga bentuk, tahan panas, résistansi korosi ogé nonpoisonous, hambar sareng merenah pikeun penanganan.

Aplikasi:

Numutkeun kapasitas muat sareng kawat anu dianggo, éta tiasa dipisahkeun kana jinis beurat sareng jinis lampu.
pager jalan raya;
kota desain jalan;
saringan treuk, mobil, traktor, ngagabungkeun;
kalibrasi sareng panyaringan batubara, batu asihan, jst;
layar alat pemanasan;
grid ventilasi;
lantai, tangga;
pager lift, pengadilan, kebon, alat-alat listrik sareng sajabana;

Daptar Spesifikasi Crimped Wire Mesh / Wire Mesh pikeun Panggang

Alat Ukur

SWG

Diaméter Kawatmm Bolong / Inci Aperturemm BeuratKg / m2
14 2.0 21 1 4.2
8 4.05 18 1 15
25 0,50 20 0,61 2.6
23 0,61 18 0,8 3.4
23 0,55 16 0,1 2.5
23 0,55 14 0,12 4
22 0,71 12 0,14 2.94
19 1 2.3 0,18 1,45
6 4.8 1.2 2 20
6 4.8 1 2 20
6 4.8 0,7 3 14
14 2.0 5.08 0.3 12
14 2.0 2.1 1 2.5
14 2.0 3.6 1.5 1.9

Pakét:
Plastik di jero sareng anyaman kantong kami
Kertas buktina cai
Atanapi numutkeun syarat konsumén

Crimped Mesh 2
Crimped Mesh 1
Crimped Mesh

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali