Kuku beton

Pedaran pondok:

Kuku beton kalayan bahan khusus, kuku beton mangrupikeun kuku khusus dibandingkeun sareng kuku beusi umum. Éta langkung sesah, shank pondok sareng kandel umum sareng ngagaduhan potongan anu hadé sareng ngalereskeun kakuatan. Kalayan fitur ieu, kuku beton ngajantenkeun kuku sareng pengikat idéal pikeun situs anu teguh sareng kuat.


Detil Produk

Tanda Produk

Kuku mangrupikeun produk logam anu dianggo pikeun nyepetkeun objék. Kaku beusi umum didamel tina kawat waja baja karbon rendah kualitas luhur sareng diolah ku mesin. Kuku umum hiji tungtung kuku datar, anu sanésna mancung. Kuku dibagi kana dua rupa kuku sareng kuku waja. Sapertos pin panel beusi kagolong kana kuku beusi, sareng kuku beton milik kuku waja. Biasana, kuku beusi dianggo dina produk kai, kuku waja dianggo pikeun semén sareng beton. Kuku seueur dianggo dina konstruksi, produk kai, mesin, kabutuhan sadidinten sareng seueur aspék sanés.

Kawat baja beton galvanis éléktron, paku kawat waja, kuku beton
Bahan: Kawat baja karbon tinggi, 45 # waja
Kakuatan tarik: 800 ~ 1000 N / mm2
Ukuran: 2mm * 20mm - 4.2mm * 125mm
Bérés permukaan: Éléktron galvanis, hideung
Buleud: Lemes, Pulas
Sirah: sirah umum, sirah countersunk, kaleungitan sirah, countersunk datar sirah chequerred
Nangtung: BS EN 10230-1: 2000, normal
Prosés Produksi: ngalangkungan gambar kawat, anil, ngadamel kuku, sareng prosés quenching.
Kauntungannana: Kaku kuku Masonry ageung pisan, kandel, pondok, nyiptakeun kamampuan anu kuat pisan.
Anggo: Kanggo témbok beton, fungsi antitrust.

Paking:
1. Kemasan umum aya di jero teras karton luar
2. Boks jero teras karton luar
3. Plastik di jero teras anyaman kantong atanapi kantong hessen di luar.
5. Sagala kemasan sanés sakumaha sarat anjeun.

Spésifikasi:

Ukuranna Panjang di. Gage No. Diaméter sirah dina. Kira-kira. Nomer PerIB
2d 1 15 11/64 847
3d 1 1/4 14 13/64 543
4d 1 1/2 12 1/2 1/4 294
5d 1 3/4 12 1/2 1/4 254
6d 2 11 1/2 17/64 167
7d 2 1/4 11 1/2 17/64 150
8d 2 1/2 10 1/4 9/32 101
9d 2 3/4 10 1/4 9/32 92
10d 3 9 5/16 66
12d 3 1/4 9 5/16 61
16d 3 1/2 8 11/32 47
20d 4 6 13/32 29
30d 4 1/2 5 7/16 22
40d 5 4 15/32 17
50d 5 1/2 3 1/2 13
60d 6 2 17/32 10
Panjangna mangrupikeun titik ka handapeun sirah.
concrete nails price per kg
concrete nails
construction nails concrete
concrete nails galvanized
gas concrete nails
brick wall concrete nails
concrete nails with washer
/concrete-nails-product/
3 inch concrete nails

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali