Layar Jandéla Aluminium

Pedaran pondok:

Layar serangga aluminium nyaéta produk layar tradisional anu ngahindaran panggunaan inséktis sareng ngajagi kulawarga anjeun. Éta ngamungkinkeun hawa sareng cahaya datang ngalangkungan nalika ngajaga kaluar sato galak alit anu teu dihoyongkeun. Jenis anyaman nyaéta anyaman polos, anu nawiskeun bukaan seragam sareng struktur anu teguh. Layar jandela aluminium resep fitur non-korosi sareng non-karat. Naon deui, éta seueur dianggo dina hiasan kulawarga, panto sareng jandéla pikeun nyegah reungit, laleur sareng serangga atanapi bug séjén.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi:
Diaméter Kawat: BWG 31- BWG 34.
Ukuran liang: 18 bolong × 18 bolong, 18 bolong × 16 bolong, 18 bolong × 14 bolong, 16 bolong × 16 bolong, 16 bolong × 14 bolong, 14 bolong × 14 bolong.
Lebar: 18 ″, 24 ″, 30 ″, 36 ″, 48 ″, 60 ″, 72 ″.
Panjangna: 30 ′, 50 ′, 100 ′ sareng sajabina.
Warna: Hideung, pérak, areng.

Fitur:
Résistansi pikeun karat, panas, asam, basa sareng korosi.
Awét.
Stabilitas.
Aliran udara anu unggul.
Gampang dibersihkeun.
Nyegah serangga.
Layar serangga aluminium pérak mangrupikeun produk tradisional. Éta anu paling ekonomis dina tilu warna.

Aplikasi:
Layar serangga aluminium tiasa nolak korosi sareng karat, janten tiasa dianggo dina iklim baseuh atanapi lingkungan dimana korosif sareng berdebu. Éta awét tibatan layar serangga fiberglass, janten layar jandéla aluminium biasana dianggo di kulawarga, hotél sareng gedong pikeun nyegah serangga sareng bug, sapertos jandéla, panto, emper sareng teras.

 Layar jandela aluminium ieu dianyam ku kawat aloi aluminium magnesium, ogé dingaranan "layar jandela alloy magnésium aluminium", "layar jandéla aluminium", layar jandéla aluminium warna bodas pérak, résistansi korosi, cocog pikeun lingkungan anu lembab. Layar jandela aluminium tiasa dicét kalayan lapisan epoxy dina rupa-rupa warna, sapertos hideung, héjo, kulawu pérak, konéng, biru sareng sajabina, janten disebatna ogé "layar épéropi palapis epoxy".

Layar jandela aluminium dianyam tina kawat aluminium atanapi kawat alloy aluminium-magnésium kalayan bolong muka kuadrat. Janten, layar serangga aluminium disebut ogé layar kawat magnesium. Warna alami na nyaéta bodas pérak. Sareng layar jandela aluminium urang tiasa dilapis ku lapisan epoxy janten héjo, abu pérak, konéng sareng biru, atanapi nganggo areng dilapis warna hideung.

Saringan jandela aluminium ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos dina suhu kamar henteu murag, suhu luhur 120 ° C henteu luntur, anti asam sareng anti alkali, tahan korosi, henteu bereaksi sareng oksidan, cocog pikeun lingkungan anu lembab, henteu keyeng atanapi hampang, beurat entéh, hawa anu saé sareng aliran cahaya, ngagaduhan kateguhan anu saé sareng kakuatan anu luhur.

Layar serangga aluminium muka méja mangrupikeun bahan paling populér anu dianggo pikeun jandéla atanapi bolong layar, sareng kandang layar ngalawan bug sareng serangga di hotél, réstoran, gedong komunal sareng bumi padumukan.

0000 

Aluminum Window Screen 2
Aluminum Window Screen 3
Aluminum Window Screen

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali