Kawat Kuku

Pedaran pondok:

Aplikasi: kawat kuku ogé namina kawat ditarik tiis, bahanna kawat karton handap, aplikasi pikeun kuku umum, kuku hateup, gantungan, ogé tiasa janten bahan baku kawat beusi.


Detil Produk

Tanda Produk

Kawat Baja Digambar Tiis (Ngadamel Kuku)

Kawat Besi Hideung, Ngadamel Kuku, Kawat hideung jinisna heuras, Kawat ditarik tiis, Q195 Kawat Besi Hideung
Guage Kawat: BWG4 ~ BWG25
Diaméter Kawat: 6mm ~ 0,5mm
Kakuatan tarik: 300 ~ 500 N / mm2
Bahan: kawat waja karbon handap, Q195, SAE1008 
harga kawat kuku pangsaéna pikeun ngadamel kuku ISO9001
1. spésifikasi
 bahan: Baja karbon handap Q195, Q235
 kakuatan tarik: 300-500Mpa
 diaméterna kawat: 0.3-6mm
 permukaan: hideung
 téhnik: tiis digambar
 beurat coil: 100kg / coil, 200kg / coil, atanapi sakumaha pamundut anjeun
 rangkep: pilem plastik di jero sareng anyaman / hessian di luar
 sertifikasi: ISO9001
2. aplikasi: pikeun nyieun kuku, bolong las, konstruksi
produksi urang ngajual ogé di Amérika kidul, Éropa, pasar Asia sareng Afrika, utamina Wétan Tengah.

Guage Kawat: BWG5 ~ BWG18
Diaméter Kawat: 5.5mm ~ 1.2mm
Kakuatan tarik: 300 ~ 400 N / mm2
Bahan: kawat waja karbon handap, Q195, SAE1008
Prosés Produksi: kawat karbon handap salaku bahan, prosés ku gambar.
Beurat coil: 25-1000kg / coil, tiasa didamel sakumaha pelanggan'sefiring.

Aplikasi: kawat kuku ogé namina kawat ditarik tiis, bahanna kawat karton handap, aplikasi pikeun kuku umum, kuku hateup, gantungan, ogé tiasa janten bahan baku kawat beusi.

Nails Wire 5
Nails Wire 4
/nails-wire-product/

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali