Nguatkeun Bolong

Pedaran pondok:

Nguatkeun Bolong digunakeun pikeun penguatan beton, didamel dugi ka SANS 1024: 2006 sareng spésifikasi standar internasional anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Nguatkeun tikar bolong mangrupikeun bentuk anu paling umum dianggo tina panguatan prefabricated sareng khusus cocog pikeun konstruksi lempengan datar sareng ranjang permukaan beton. Aplikasi anu dirarancang sanésna kalebet:

Ngajaga sareng nyukur témbok;
Balok sareng kolom;
Paving beton overlay;
Unsur beton présidén;
Proyék wangunan;
Kolam renang sareng konstruksi gunite.
Nguatkeun tikar bolong tiasa diwincik salaku lambar datar atanapi ngagulung, gumantung kana sarat padamelan.
Nguatkeun tulangan bolong nyata ngirangan waktos konstruksi.
SANS 1024: 2006 tikar lawon anu ditunjuk nyaéta tikar pengelasan standar anu dilas sareng tiasa dijadwalkeun ngan ukur ku rujukan kana jinis lawon, dimensi lambaran sareng kode bentuk bending (Rujukan mangrupikeun jisim nominal tina lawon dina kg / m2 × 100).
Kawat cacad tiis-digulung anu dianggo dina lawon bolong dilas gaduh kakuatan karakteristik (0,2% buktina setrés) minimal 485MPa dibandingkeun 450MPa pikeun rébar tarik anu luhur. Lawon bisa dipaké dina setrés anu langkung luhur tibatan rébar tarik anu tinggi ngahasilkeun penghematan bahan dugi ka 8%.

 daptar produk :

Gulungan kawat dilas digulung pikeun nguatkeun beton, lantai, sareng jalan, lempengan.
2.1m × 30m × kawat Dia. 4.0mm (bolong 200mm × 200mm) wt / Gulung 63,7kg + 1,5%.
2.1m × 30m × kawat Dia. 5.0mm (bolong 200mm × 200mm) wt / Roll 95.0kg + 1.5%.
Kawat ngariung hideung anil lemes pikeun konstruksi sipil, 0,16mm - kawat 0,6mm, 25kg / gulung.

Reinforcing Mesh 3
Reinforcing Mesh 1
Reinforcing Mesh

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali