Pager Ranté Link

Pedaran pondok:

Pager ranté-tautan (ogé disebut kawat jaring, pager kawat-bolong, pager ranté-pager, pager siklon, pager topan, atanapi pager inten-bolong) mangrupikeun pager anyaman biasana didamel tina waja dilapis galvanis atanapi LLDPE kabel. Kawatna ngalir sacara vertikal sareng ngagulung kana pola zig-zag sahingga unggal "zig" kaitkeun sareng kawat langsung dina hiji sisi sareng masing-masing "zag" kalayan kawat langsung dina sisi anu sanés. Ieu ngabentuk pola intan ciri anu ditingali dina jinis pager ieu.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Naha anjeun badé tetep ngajaga atanapi ngajaga hal-hal, pager ranté ngan ukur éta. Pager tautan ranté nyayogikeun kaamanan sareng kaamanan bari henteu ngahalangan pandangan lansekap.

Bahan: Kawat baja karbon rendah, kawat stainless steel, kawat aluminium, kawat PVC.

Klasifikasi wiremesh inten:
Pagar ranté kawat dilapis PVC
Pagar ranté kawat galvanis
Pager ranté kawat alloy aluminium
Pagar ranté kawat baja Sainless

Kagunaan: Éta ngagaduhan panggunaan anu éksténsif, ngagedéan hayam sapertos hayam, bebek, angsa, kelenci sareng pager kebon binatang. Sareng panyalindungan mesin sareng peralatan, pager jalan raya, pager tempat olahraga, perlindungan sabuk héjo jalan.

1) Bahan: kawat PVC, kawat waja karbon-kualitas rendah, kawat stainless steel
2) Perawatan permukaan: listrik galvanis, panas-beuleum galvanis, PVC dilapis
3) Aplikasi: Pager Chain Link sacara éksténsif digunakeun salaku pager kanggo tempat kaulinan sareng kebon, jalan tol, jalan tol, bandara, palabuhan, tempat cicing, sareng sajabana ogé, éta tiasa dianggo pikeun pembibitan sato.
DD[_8]T`DLBEQQ@@NB`$VAMQ`6$ISA8I@M5[NER~K_A184

Spésifikasi Pager Ranté Chain

 

Pager Jangkungna
cm
Panjang Pagar (2m) Panjang Pager (2.5m)
Alat Ukur Kawat Diam
mm
Muka
cm
Beurat kg / sapotong Ngalereskeun Kutub Alat Ukur Diaméter kawat mm Muka cm Beurat kg / sapotong Ngalereskeun Kutub
Beurat kg / set Beurat kg / set
60 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 6.5 1.9 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 8.6 1.9
80 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 7.5 2.3 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 9.9 2.3
100 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 8,5 2.7 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 11.2 2.7
120 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 9 3.1 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 11.9 3.1
150 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 11 3.7 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 14.5 3.7
180 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 12.5 4.3 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 16.5 4.3
200 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 13.5 4.7 10 # / 8 # 3.2 4 5X12 17.8 4.7


Paking: gulung tipe kompak nganggo kantong plastik sareng gulungan jinis non kompak nganggo kantong plastik, atanapi dina palét

Pagar ranté galvanis (pager kawat inten) pager ranté dilapis pvc

1. Ranté Pager Pager Perkenalan:
Panel pager urang didamel tina lawon ranté anyaman dilapis seng seng sareng kualitas galvanizedtube, dirancang khusus pikeun nanganan usum usum anu sesah.
Éta ngan saukur pager kawat waja anyaman dilapis ku seng pikeun nyegah karat, biasana disebut pager galvanis.
(1). Dua jinis pager kawat bolong-link kawat galvanis: galvanis sateuacan anyaman (GBW) atanapi galvanis saatos anyaman (GAW). Seuseueurna ageung di pasar ayeuna diravanisasi saatos anyaman.
(2). Bahan: Kawat beusi Galvanis atanapi kawat beusi dilapis PVC.
(3). Aplikasi: Dipaké salaku Anggar pikeun lapangan olahraga, tepi walungan, pangwangunan sareng padumukan, ogé pager sato.
(4). Ciri: Tenunna saderhana, artistik sareng praktis. Pager ranté gampang dianggo, warna caang, gampang dijaga. Jaring tautan ranté mangrupikeun pilihan anu munggaran pikeun ngageulisan lingkungan kota.
(5). Aplikasi: pager rantai kakait utamina dianggo dina lapangan olahraga luang, taman, kebon, greenfield, tempat parkir, arsitéktur, jalan cai, penjagaan padumukan jsb.
(6). Lapisan séng: Électro galvanis nyaéta 7-15kg per méter pasagi sareng hot dip galvanis is35-400kg per méter pasagi.
(7) Perawatan permukaan:
Galvanis: Éléktronik galvanis atanapi dicelupkeun panas.
Jumlah jas séng tiasa sesuai sareng sarat konsumén.
PVC dilapis: ketebalan 0,5mm
(8). Sudut pager ranté link: Knuckled-Knuckled, Knuckled-barbed, Barbed-barbed.

Pager Ranté Galvanis
bolong (mm) guage kawat (SWG) Diaméter Kawat (mm) Beurat Kg / m2 Diaméter Coil
(cm)
Volume alami Volume tilepan
200 × 200 8 4.06 1 60 35
150 × 150 10 3.25 0,9 55 32
100 × 100 9 3.66 1.7 55 35
80 × 80 10 3.25 1,68 57 38
60 × 60 12 2,64 1.5 52 34
50 × 50 12 2,64 1,83 49 33
40 × 40 10 3.25 3.56 46 32
30 × 30 12 2,64 3.25 42 34
20 × 20 19 1.02 0,7 25 34

 

Pagar Ranté Dilapis PVC
bolong (mm) guage kawat (SWG) Diaméter Kawat (mm) Beurat Kg / m2 Diaméter Coil (cm)
Volume alami Volume tilepan
80 × 80 8 3.0 / 4.06 1,72 65 40
60 × 60 9 2.6 / 3.66 1,75 59 38
55 × 55 10 2.2 / 3.25 1.38 54 35
50 × 50 10 2.2 / 3.25 1,67 49 35
45 × 45 8 3.0 / 4.0 3.2 50 35
40 × 40 10 2.2 / 3.25 2 45 34
35 × 35 12 2.0 / 2.64 1.9 40 30
chain link fence machine
galvanized_chain_link_fence
chain link fence
machine making chain link fence
chain link fence making machine
chain link fence price

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali