Kawat dilas

Pedaran pondok:

Aplikasi:
Kawat las er70s-6 dilarapkeun pikeun ngelas baja karbon sareng baja kelas campuran 500 MPa. Éta parantos seueur dianggo dina sagala rupa bidang. Sapertos industri otomotif, produksi mesin konstruksi, damel kapal, produksi alat-alat metalurgi, sasak, padamelan sipil, industri petrochenical, kapal tekanan tina boiler, lokomotif, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan atah: Baja MIld / Baja karbon / kawat baja

Fitur:
Kirang lecek.
Stabilitas busur las.
Penampilan geulis tina las.
Laju setoran anu luhur.
Efisiensi depositing alus teuing.

Aplikasi:
Kawat las er70s-6 dilarapkeun pikeun ngelas baja karbon sareng baja kelas campuran 500 MPa. Éta parantos seueur dianggo dina sagala rupa bidang. Sapertos industri otomotif, produksi mesin konstruksi, damel kapal, produksi alat-alat metalurgi, sasak, padamelan sipil, industri petrochenical, kapal tekanan tina boiler, lokomotif, jst.

Pakét :
15kg / spol, unggal spool plastik dibungkus ku karton, 72 karton / palét, sareng 20 palét dieusian wadah 20 kaki
20kg / spol, unggal spool plastik dibungkus ku karton, 66 karton / palét, sareng 20 palét dieusian wadah 20 kaki
250kg / kendang, 4 kendang / palét, sareng 20 palét dieusian wadah 20 kaki

Welded Wire 1
Welded Wire
Welded Wire 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali