Kuku Barbed

Pedaran pondok:

Paku témbok anu disebat paku agul ogé sapertos kaktus anu awakna aya paku anu seukeut. Paku témbok urang didamel tina plastik, kawat stainless steel, kawat aluminium sareng strip baja galvanis. Éta tahan cuaca sareng tahan awét.
Sistem lonjakan ieu mangrupikeun jalan kaluar anu saderhana sareng efektif pikeun ningkatkeun kaamanan tembok anu aya atanapi pager kaamanan, atanapi pikeun talang. Di antarana, paku témbok anti nanjak sareng galvanis dirancang pikeun dianggo pikeun pager kaamanan, paku témbok puri mangrupikeun anu panguatna di pasar ogé paku hiu. Paku tembok urang gampang dipasang sareng sumping dina sababaraha lapisan atanapi bérés.


Detil Produk

Tanda Produk

1) Bahan: Panas-dicelupkeun galvanis tiis ngagulung lambar, lambar stainless steel.
2) Kandel: 0.8mm-2mm
3) Panjangna: 0,5m, 1m, 1.2m, 1.5m, 1.8m, 2m, jsb.
4) Panjang Barb: 64mm-100mm
5) Pamakéan: Kuku berduri seueur dianggo di kebon, pabrik, bandara sareng perlindungan témbok anu sanés. Éta pikeun kaamanan. Dina raraga maénkeun peran pelindung, sekrup tiasa dilereskeun kana témbok ku sirah ékspansi atanapi pager logam.
Nu ngahias gedé dina arteri patalimarga utama, dina raraga nusuk ban kandaraan musuh;
Nyebarkeun anu langkung alit di payun sareng jero, supados ngahalangan operasi tentara leumpang sareng udara udara musuh.
Ukuran tengahna seueur dianggo pikeun kebon, pabrik, bandara sareng tembok sanésna sareng pelindung, anti maling.
6) Fitur: Penampilan éstétis sareng kinerja anu hadé pelindung, kinerja, gampang dipasang, faktor kaamanan tinggi, seueur trik, sareng pangaruh pancegahan anu alus, tahan korosi, tahan sepuh, tahan sinar matahari sareng tahan cuaca.

Ukuran anu sanés mangrupikeun sarat konsumén.

Bahan: Kawat baja karbon handap sareng lambaran SS.
Ukuran: panjang barbed 80cm-120cm
Total panjangna 1,25m

Barbed Nails 5
https://www.shengsongmetal.com/barbed-nails-product/
Barbed Nails 3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali