Kawat Baling Kapas

Pedaran pondok:

Kawat dasi daur galvanis nganggo pengolahan rod kawat baja karbon-kualitas rendah, nyaéta kagunaan baja karbon-kualitas rendah, saatos nyetak gambar, karat asinan, anil udara panas, galvanis panas, pendinginan sareng prosés sanésna tina ngolah. Kawat galvanis ngagaduhan kamuluran sareng élastisitas anu saé, kalayan lapisan galvanis anu kandel, tahan korosi anu kuat sareng ciri sanésna. Kawat beusi galvanis murah sareng ngagaduhan umur jasa anu panjang. Éta bahan paling idéal pikeun industri konstruksi.


Detil Produk

Tanda Produk

Guage Kawat: BWG4 ~ BWG18
Diaméter Kawat: 6mm ~ 1.2mm
Kakuatan regangan:
1) lemes: 380-550N / mm2
2) kuat: 1200N / mm2

Bahan: kawat baja karbon rendah, Q195, SAE1008, kawat waja tinggi (kawat baja galvanis, kawat anil hideung, kawat pvc)

Pakét:
1. Beungkeut ku kawat, teras palastik
2. Palét
3. Paking sanés numutkeun kabutuhan pelanggan.

Beurat paket: 10-500kg, tiasa didamel sakumaha kabutuhan pelanggan.

Panjelasan Produk
1 Bahan: kawat waja karbon handap
2 Lapisan séng: 30-200g / m2
3 Kakuatan tarik: 300-550Mpa
4 Laju manjangan: 10% -25%
5 MOQ: 5 ton
6 Pakét: pilem plastik di jero sareng kantong anyaman / anyaman di luar; sakumaha pamundut customer`s
7 waktos pangiriman: biasa 20 dinten
8 Istilah pamayaran: TT; L ​​/ C
9 téknologi produktif: kalayan kualitas baja karbon rendah kualitas tinggi, saatos ngagambar gambar, nyokot derusting, annealing suhu tinggi sareng prosés galvanis sareng pendinginan
10 bijil: ISO9001

Cotton Baling Wire 7
Cotton Baling Wire 6
Cotton Baling Wire 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali