Jandéla Plastik

Pedaran pondok:

Aplikasi:Layar serangga palastik tiasa nolak serangga. Janten dianggo salaku jandéla atanapi panto layar dina padumukan, hotél ngalawan serangga.


Detil Produk

Tanda Produk

Saringan jandéla loba dipaké pikeun jandéla sareng koridor pikeun nyegah serangga ngaganggu. Layar jandela plastik disebut ogé layar serangga Plastik, layar serangga poliétilén, layar serangga nilon. Éta didamel tina kawat poliétilén murni kalayan anyaman polos sareng antar. Layar serangga plastik tiasa nolak sinar UV sareng serangga. Spésipikasi kalebet 14 × 14 bolong, 16 × 14 bolong, 16 × 16 bolong, 18 × 16 bolong, 18 × 18 bolong, 18 × 14 bolong, sareng diameter kawat umumna nyaéta BWG 31 atanapi BWG 32. Saringan jandéla ieu nyaéta sayogi kanggo nyayogikeun.

Spésifikasi :
Bahan: Kawat poliétilén murni.
Warna: Héjo, biru, konéng, beureum sareng hideung.
Anyaman: Plain anyaman sareng interweave.

Layar Jandéla Plastik Kami umumna tiasa dibagi kana dua kategori, hiji nyaéta layar jandela plastik anyaman polos sareng anu sanésna nyaéta layar jandéla palastik interweave. Layar jandéla anyaman polos kalayan kawat warp sareng kawat anyaman tunggal, kawatna kandel, bolongna sami sareng éndah. Éta mangrupikeun ngagantian layar serangga fiberglass. Diaméter Kawat layar anyaman polos anyaman nyaéta 0.18mm-0.40mm. Sedengkeun pakan layar jandéla palastik interweave tunggal sareng warp dua kali, anu pulas pupuk kana jaringan kawat interweave Kawat ipis, bahan alit dianggo, harga murah.

Fitur:
Beurat enteng tur gampang dipasang.
Gampang dibersihkeun sareng dikumbah.
Lingkungan ramah.
Umur panjang.
Jauhkeun serangga kaluar, ngirangan nganggo péstisida.
Résistansi UV awét.
Cai sareng hawa nembus.

Plastic Windows
Plastic Windows 1
Plastic Windows 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali