Kawat cucukan

Pedaran pondok:

Kawat berduri tiasa seueur dianggo salaku asesoris pikeun pagar anyaman kawat pikeun ngawangun sistem pagar atanapi sistem kaamanan. Disebatna pager kawat berduri atanapi halangan mancur nalika dianggo ngan saukur nyalira sapanjang témbok atanapi gedong kanggo masihan jinis panyalindungan. Kawat berduri ogé ditulis salaku pita tipi sabab sok dianggo dina garis pikeun ngabentuk sajenis pita.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjang Kawat Barbed Per Roll mangrupikeun pagar pelindung anu anyar kalayan kaunggulan sapertos penampilan anu saé, biaya ekonomis sareng kepraktisan, sareng konstruksi anu merenah. Éta maénkeun peran panyalindungan di ranjau, kebon sareng apartemen, perbatasan, pertahanan, sareng kandang panjara.
Panas DIP Galvanis Kawat Barbed pikeun Pager Kaamanan Bandara
Bahan Kawat: Kawat beusi Galvanis, kawat beusi dilapis PVC dina warna biru, héjo, konéng sareng warna sanésna.

Guage Kawat: BWG4 ~ BWG18
Diaméter Kawat: 6mm ~ 1.2mm
Kakuatan regangan:
1) lemes: 380-550N / mm2
2) kuat: 1200N / mm2

Bahan: Kawat GI anu dicelupkeun panas, Kawat Elector GI, kawat SS, kawat dilapis PVC, kawat waja tinggi

Jenis anyaman kawat berduri:
1) kawat berduri untai tunggal
2) kawat berduri twisted ganda

Pakét:
1) dina buligir
2) bungkus ku plastik
3) Besi / Usuk kai
4) Salaku customer`s meryogikeun

Aplikasi:ngajaga wates jukut, karéta api, jalan tol, wates milliter, prision, fasilitas nagara.

Anggo: Digunakeun sacara lega di lapangan militér, bui, tahanan, gedong pamaréntah sareng fasilitas kaamanan nasional sanés. Nembe taun-taun ieu, pita berduri tétéla janten kawat pagar kelas luhur paling populér pikeun henteu ngan ukur aplikasi kaamanan militér sareng nasional, tapi ogé pikeun pager pondok sareng masarakat, sareng gedong swasta anu sanés.

00000

barbed wire 500 meters
razor barbed wire
barbed wire used sale
barbed wire necklace
barbed wire machine
barbed wire price per roll
barbed wire cheapest
barbed wire
price barbed wire

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali