Asesoris pager

Pedaran pondok:

Ujung tapered ngajantenkeun gampang dipasang sareng sirah polos direkayasa supados gampang dipalu tina pos kana taneuh. Kusabab kualitas luhur sareng stabilitas,


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Pos Y ilahar dianggo pikeun ngamankeun pager kawat berduri di luar ruangan.

Wangun: patempatan lintang tilu-titik ngawangun, tanpa huntu.

Bahan: baja karbon handap, waja rel, jsb.

Permukaan: bitumen hideung dilapis, galvanis, PVC dilapis, enamel dipanggang dicét, sareng sajabana.

Kandel: 2 mm - 6 mm gumantung kana sarat anjeun.

Detil

· Wangun: lintang silang tilu bentukna ngawangun silang, tanpa huntu.

· Bahan: baja karbon rendah, waja rel, jst.

· Permukaan: bitumen hideung dilapis, galvanis, PVC dilapis, enamel dipanggang dicét, sareng sajabana

· Kandel: 2 mm - 6 mm gumantung kana sarat anjeun.

· Pakét: 10 lembar / kebat, 50 bundel / palét.

Fitur

Spésifikasi pikét bintang (pikét Y)
Panjang (m)  0,45 0,60 0,90 1.35 1,50 1,65 1,80 2.10 2.40
Spésifikasi potongan per Ton
1,58 kg / m 1406 1054 703 468 421 386 351 301 263
1,86 kg / m 1195 896 597 398 358 326 299 256 244
1,9 kg / m 1170 877 585 390 351 319 292 251 219
2,04 kg / m 1089 817 545 363 326 297 272 233 204

Kaunggulan

· Nyekel konsisten pikeun gampang napel na kabel pagar.

· Durability tinggi pikeun henteu chipping, bending.

· Bahan anti karat dilapis permukaan.

· Cegah karusakan tina rayap.

· Tahan cuaca anu ekstrim sareng gaya angin anu ageung.

· Gampang dipasang, kalayan biaya anu murah.

· Panjang umur

Fence Accessories
Fence Accessories

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali