Kurung Kelinci

Pedaran pondok:

Aplikasi pembiakan kandang kelenci: sababaraha rupa jalangan kelenci, beternak kelenci lalaki, beternak kelenci awéwé. Kelenci orok sareng kelenci indung ngan ukur insulate tapi henteu misahkeun. Éta tiasa ngamajukeun tumuh kelenci orok.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngembang kandang kelenci 

1. Bahan: Kawat Galvanis Beusi, kawat alloy aluminium-magnésium, kawat dilapis PVC.

2. anyaman: dilas

3. Warna: Silver, Brassiness    

4. Permukaan: Éléktron galvanis, dicelupkeun panas, dilapis ku PVC

5. Kawat dia .: 2.0 ~ 4.0mm

Pedaran produk

Aplikasi pembiakan kandang kelenci: sababaraha rupa jalangan kelenci, beternak kelenci lalaki, beternak kelenci awéwé. Kelenci orok sareng kelinci indung ngan ukur insulate tapi henteu misahkeun. Éta tiasa ngamajukeun tumuh kelenci orok. Ventilasi anu saé tiasa nyingkahan panyakit anu épéktip sacara épéktip. Éta tiasa ningkatkeun tingkat salamet kelinci komoditi. Kami ngararancang papan serelek tilting kanggo ngageser najis ka handap. Dina raraga ngajaga kandang kelenci beresih sareng sanitasi, anjeun tiasa nganggo beberesih otomatis sabuk tai atanapi najis anu langkung bersih pikeun ngabersihan tai.

Melak kandang Kelenci

Kandang Kelinci Komoditi

Kandang Anak sareng Ibu Kelenci

60x150x120cm

3 lapis x 2 panto

50x150x120cm 3 lapis x 3 panto

60x150x200cm

3 lapis x 4 panto

50x150x160cm 4 lapisan x 4 panto

60x150x180cm

3 lapis x 4 panto

50x150x120cm 4 lapisan x 4 panto

50x150x120cm 3 lapis x 3 panto

60x150x180cm

3 lapis x 4 panto

50x200x150cm 4 lapisan x 5 panto

50x200x150cm 3 lapisan x 6 panto

 

Ukuran kandang

2x0.5x1.7m

Ukuran sél

50x60cm

Suku cadang (Asesoris)

Kaasup 12 kotak tuangeun, 12 dispenser cai, 8 méter pipa cai, 4 méter papan tinja, 300 paku, tang (langkung ti 10 sét ngirimkeun hiji)
rabbit cage outdoor
plastic rabbit cage
industrial cage for rabbit

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali