Kurung Puyuh

Pedaran pondok:

Kauntungan ku ngagunakeun kandang puyuh kami:
1. Biaya tuang puyuh relatif langkung handap tibatan hayam atanapi manuk unggas anu sanés.
2. Panyakit kirang dina puyuh, sareng éta tahan pisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Kurung puyuh

Bahan: kawat waja karbon handap
Jenis: Jinis sareng jinis H, 6 tingkat
Kapasitas: 300-400 puyuh / kandang set
Aksésori: feeder, inuman, baki plastik jsb
Fitur: gampang tuang, gampang beberesih, gampang ngatur.
MOQ: 10 sét kandang
Pakét: kotak kai

Kauntungan ku ngagunakeun kandang puyuh kami:

1. Biaya tuang puyuh relatif langkung handap tibatan hayam atanapi manuk unggas anu sanés.

2. Panyakit kirang dina puyuh, sareng éta tahan pisan.

3. Puyuh tumbuh gancang pisan sareng ngagaduhan kematangan langkung gancang tibatan manuk unggas anu sanés.

4. Aranjeunna mimiti ngendog dina umur 6-7 minggu umur na

5. Puyuh mangrupikeun manuk ukuranana langkung alit, janten aranjeunna tiasa diangkat dina tempat anu alit.

Ketik 1

Jenis

6 tingkat-12 sél

Kapasitas

400 puyuh

Ukuran (L x W x H)

1.3mx 0.68mx 1.8m

11

Ketik 2

 

Jenis

6 tingkat-hiji sisi

6 tingkat- dua sisi

Kapasitas

400 puyuh

800 puyuh

Ukuran (L x W x H)

1.3mx 1m x 1.22m

1.33mx 2.2mx 1.22m

22

Ketik 3

Jenis

5 tingkat- 10 panto

Kapasitas

300 puyuh

Ukuran (L x W x H)

1.0mx 0.68mx 1.5m

1.3mx 0,56mx 1,76m

 33

Naon asesoris dilebetkeun?

44


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali