Screw drywall

Pedaran pondok:

 sekrup drywall langkung seueur ngarusak kai sareng langkung gampang dipiceun bahkan dianggo deui. Beuki loba dipaké dina kai, tibatan sekrup kai, logam, sagala jinis papan


Detil Produk

Tanda Produk

 

Screw drywall
 matéri    C1022, 1022A
 diameter  M3.5 / M3.9 / M4.2 / M4.8 atanapi ukuran henteu standar
 panjangna  13mm-254mm
 bérés  fosfat hideung / kulawu, dilapis seng
 tipe benang  benang rupa / kembar, benang kasar
 jinis sirah         sirah bugle
 paking  1000 pcs per kotak, atanapi paking alit sakumaha pamundut anjeun, atanapi 25kg per karton
 istilah pamayaran                              30% TT sateuacanna sareng 70% TT sateuacan kintun
 MOQ  hiji ton pikeun tiap ukuran
 Pamakéan  sekrup drywall langkung seueur ngarusak kai sareng langkung gampang dicabut bahkan dianggo deui. Beuki loba dipaké dina kai, tibatan sekrup kai, logam, sagala jinis papan.


Pakét:

1. 1000 pcs / kotak
2. 20 kotak / karton
3. 25kg / kantong

Kuku Hideung drywall pikeun pangwangunan 

1. Perawatan permukaan pikeun sekrup drywall: Hideung, Gray Fosfat

2. Pilihan séjén: Séng, Séng Konéng sareng Séng Hideung 

3. Bahan tina screw drywall: C1022 waja hardend

4. Tipe hulu: sirah bugél pilliips

5. Tipe tungtung: titik seukeut, titik pangeboran

6. Thread: benang rupa pikeun logam, benang kasar pikeun kai

7. Diaméterna: 3.5mm -5.2mm, # 6 ka # 14; Panjangna ti 16mm dugi ka 150mm, 1/2 "dugi ka 5".

8. Pakét: Kotak polos leutik (bodas atanapi coklat) karton Massal (kalayan polybag ageung)

9) Utamana dipaké pikeun ngalereskeun sareng nyambungkeun joists beusi sareng produk kai didaur

10) Fitur: screw drywall, phillips, bugle head, thread kasar atanapi thread fine, hideung fosfat.

Drywall Screw 4
Drywall Screw 3
Drywall Screw 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali