Kisi Baja Baja

Pedaran pondok:

Karakteristik Kisi Bingkai Baja:
Beurat enteng, kapasitas bantalan tinggi, skid-proof, gampang dibereskeun sareng dibongkar, ekonomis, umur panjang sareng awét, berventilasi sareng nembus cahaya, gampang dibersihkeun, éndah penampilanna.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi Kisi Bingkai Baja:
Hal ieu seueur dianggo dina bidang listrik, pétrokimia, industri kimia, metalurgi, mesin, modél, palabuan, rékayasa laut, konstruksi, pembuatan kertas, ubar, tékstil, industri pangan, transportasi, administrasi kota, tempat parkir.

Spésifikasi 

Barang No. Bantalan Bar Pitch Palang Palang Pitch Spésifikasi bantalan palang beban × ketebalan
20 × 3 25 × 3 32 × 3 40 × 3 20 × 5 25 × 5
1 30 100 G203/30/100 G253/30/100 G323/30/100 G403/30/100 G205/30/100 G255/30/100
50 G203/30/50 G253/30/50 G323/30/50 G403/30/50 G205/30/50 G255/30/50
2 40 100 G203 / 40/100 G253 / 40/100 G323 / 40/100 G403 / 40/100 G205 / 40/100 G255 / 40/100
50 G203 / 40/50 G253 / 40/50 G323 / 40/50 G403 / 40/50 G205 / 40/50 G255 / 40/50
3 60 50   G253 / 60/50 G253 / 60/50 G403 / 60/50 G205 / 60/50 G255 / 60/50
Barang No. Bantalan BarPitch Palang PalangPitch Spésifikasi bantalan palang beban × ketebalan
32 × 5 40 × 5 45 × 5 50 × 5 55 × 5 60 × 5
1 30 100 G325/30/100 G405/30/100 G455/30/100 G505/30/100 G555 / 30/100 G605/30/100
50 G325/30/50 G405/30/50 G455/30/50 G505/30/50 G555 / 30/50 G605/30/50
2 40 100 G325 / 40/100 G405 / 40/100 G455 / 40/100 G505 / 40/100 G555 / 40/100 G605 / 40/100
50 G325 / 40/50 G405 / 40/50 G455 / 40/50 G505 / 40/50 G555 / 40/50 G605 / 40/50
3 60 50 G325 / 60/50 G405 / 60/50 G455 / 60/50 G505 / 60/50 G555 / 60/50 G605 / 60/50

 

Parut parut, Parut baja, parut kisi waja, Parutan logam diperpanjang dirancang khusus kalayan perséntase anu hadé tina lolongkrang terbuka, sareng cocog pikeun dianggo di daérah anu peryogi ventilasi anu hadé sareng émisi cahaya. Pamasanganana gampang sareng saderhana, sareng ku sabab éta ngahémat waktos.
Bahan: Baja hampang (Baja karbon handap) / Baja tahan karat
Bérés:dicét / dip panaskeun galvanis, teu diubaran, ngalukis
Grating bar baja: numutkeun tipena anu béda-béda dina palang, kisi batang baja langkung dibagi kana tilu kategori ieu, fitur masing-masing sapertos kieu:
1. gaya polos: grating baja polos mangrupikeun salah sahiji jinis anu paling lega diterapkeun. Éta utamina dianggo pikeun platform, jalan setapak, cove pit drainase, undak tangga jsb.

2. gaya serrated: résistansi slip na langkung saé tibatan gaya polos.

3
2
1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali