Kawat PVC

Pedaran pondok:

Aplikasi: Kawat pvc seueur dianggo dina konstruksi kawat bangunan, karajinan tangan, ngadamel kawat bolong, kabel Kelautan, bungkus produk, tatanén, peternakan sareng lapangan sanésna.


Detil Produk

Tanda Produk

Pitunjuk Kawat Batin: BWG4 ~ BWG25
Diaméter Kawat Batin: 6mm ~ 0,5mm
Kakuatan tarik: 300 ~ 500 N / mm2
Bahan: kawat waja karbon rendah, Q195, SAE1008 (kawat waja galvanis atanapi kawat anil)
Fitur: Kawat PVC kami kalayan tahan banting anu alus, tahan seuneu sareng ngagaduhan sipat insulasi anu saé, warnana héjo, kulawu, hideung, beureum atanapi konéng.
Beurat coil: 0,1-1000kg / coil, tiasa dijantenkeun sakumaha pelanggan'squiring.

Aplikasi: Kawat PVC seueur dianggo dina kawat wangunan konstruksi, karajinan tangan, ngadamel kawat bolong, kabel Kelautan, bungkus produk, pertanian, peternakan sareng kebon sanés.
Produk kami milih sutra galvanisasi kualitas luhur pikeun ngajantenkeun bahan baku, nyababkeun palastik sareng kawat galvanis tiasa diandelkeun saatos pamrosésan prosés anu intensif ngahijikeun sasarengan, ngagaduhan ciri anti retak sapertos umur jasa panjang tibatan kawat biasa.
Warna: Héjo poék, héjo ngora, bodas, beureum, Jambon hideung jst.
Ukuran: jero diaméterna 0,5mm-4mm, diaméter luar 1.0mm-5.0mm
Aplikasi: Digunakan sacara lega pikeun anyaman bolong, peternakan sato sareng taman perlindungan kehutanan stadion karajinan akuakultur, jsb
Pakét: anyaman kantong, atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan

Diaméter kawat inti Diaméter saatos dilapis
0.8mm 1.2mm
1.0mm 1.4mm
1.4mm 2.0mm
2.0mm 3.0mm
2.5mm 3.5mm
Warna: Héjo poék, biru, konéng, sareng sajabina
Paking:
1. dijejeran ku strip PVC sareng dibungkus nganggo lawon PVC atanapi héssian
2. coil leutik 50m, 100m, 150m, 200m, sareng sajabina
3. dina kemasan lancah teras kana karton
PVC Wire 3
PVC Wire 9
PVC Wire 6
PVC Wire 8
PVC Wire 7
PVC Wire 5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali