• about-us1
  • about-us3
  • about-us2

wilujeng sumping ka perusahaan urang

Kami parantos teras-terasan kana "iman anu saé pikeun ieu, kualitas salamet, reputasi heula, saling nguntungkeun win-win" kanggo prinsip éta.
1. Ayeuna daérah pabrik kami parantos ngahontal 30000㎡.
2. Lingkungan geografis anu luhung: Dasar produksi bahan wangunan, Shijiazhuang, Hebei, Cina
3. Ayeuna SHENGSONG parantos janten perusahaan modéren kalayan 10 insinyur senior, langkung ti 300 staf téknis sareng langkung ti 100 sét produksi sareng alat pamariksaan.
4. Kami nampi sadayana tés, ieu ngagariskeun komitmen urang pikeun ngadalikeun kualitas dina prosés jual sareng manufaktur kami.
5. Janten kajujuran, konsumén urang kanaékan, seueur diantarana pelanggan lami diwanohkeun.