Lambar hateup

Pedaran pondok:

Lembar Atap Baja Galvanis Bergelombang

1: Aplikasi: Hateup sareng témbok témbok
2: Kandel: 0.12-0.8mm kasabaran: +/- 0.01


Detil Produk

Tanda Produk

Lembar Atap Baja Galvanis Bergelombang

1: Aplikasi: Hateup sareng témbok témbok
2: Kandel: 0.12-0.8mm kasabaran: +/- 0.01
3: Gelombang luhur: 16 ~ 18mm, nada gelombang: 76-78mm, gelombang 8-12
4: Gelombang: bahan baku 762mm dugi 665mm (saatos bergelombang)
Gelombang 5:11: Bahan baku 914mm dugi ka 800mm (saatos bergelombang)
Gelombang 6:12: Bahan baku 1000mm dugi 890mm atanapi 900mm (saatos bergelombang)

Roofing sheet
Roofing sheet 5
Roofing sheet 1
Roofing sheet 6
Roofing sheet 2
Roofing sheet 7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali