Tentang Kami

1

HEBEI SHENGSONG TRADE CO., LTD didirikeun taun 2015, ti saprak didirikeun taun 1992, ShengSong parantos komitmen pikeun nyayogikeun barang-barang kualitas sareng jasa anu saé. Di awalna, kami ngan ukur ngahasilkeun kawat beungkeutan pikeun pangwangunan, tapi engké pabrik laun ngalegaan kalebet kuku sareng produksi net. Di 2015, pabrikna lengkep direnovasi, henteu ngan ukur nambihan kandang hayam sareng kandang piaraan, tapi ogé alat-alat modéren otomatis dina sadaya produk producte, sareng ogé ngadamel nami énggal HeBei ShengSong Trade Co., Ltd
Ayeuna daérah pabrik kami parantos ngahontal 40000㎡, Lingkungan geografis anu unggul: Basis produksi bahan bangunan, Shijiazhuang, Hebei, Cina.
Perusahaan modéren sareng 10 insinyur senior, langkung ti 300 staf téknis sareng langkung ti 100 sét produksi sareng alat pamariksaan.
Kami nampi sadayana tés, ieu ngagariskeun yén kontrol kualitas dina prosés manufaktur urang.
Produk kami ngajualan saé di panjuru dunya, ShengSong ngarepkeun pisan hubungan bisnis sareng perusahaan anu anjeun hormat dumasar kana saling nguntungkeun dina tanggal anu langkung tiheula!
Kami parantos kantos "iman anu saé pikeun ieu, kualitas salamet, reputasi heula, saling nguntungkeun win-win" kanggo prinsip éta.
1. Ayeuna daerah pabrik kami parantos ngahontal 30000㎡.
2. Lingkungan geografis anu langkung saé: Basis produksi bahan bangunan, Shijiazhuang, Hebei, Cina
3. Ayeuna SHENGSONG parantos janten perusahaan modéren kalayan 10 insinyur senior, langkung ti 300 staf téknis sareng langkung ti 100 sét produksi sareng alat pamariksaan.
4. Kami nampi sadayana tés, ieu ngagariskeun komitmen urang pikeun kontrol kualitas dina prosés jual sareng manufaktur.
5.Becasue tina kajujuran, konsumén urang dina paningkatan, seueur diantarana aya pelanggan lami diwanohkeun.

01
02

Produk utama kami:
Kawat beusi: Kawat beusi Galvanis, Kawat anil hideung, Kawat Kancing, Kawat Pulas, Kawat PVC, Kawat Potong, Kawat U-tpye, Kawat Baling Katun, Kawat Loop Ganda
Kawat berduri: Kawat berduri, Kawat duri cukur
Kuku: Kuku umum, Kakuap hateup, Kancing koil, Kuku beton
Bolong: Bolong kawat las, Jaring kawat Hexagonal, Pager Rantai Link

Daérah penjualan kami: 
Produk kami payu saé di panjuru dunya, khususna Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Tengah, Amérika Kidul, Australia, bagéan Éropa sareng pasar Amérika Kalér, dina sababaraha taun ka pengker, produk kami ngajual pangsaéna di pasar Afrika.
Ka hareupna barang-barang urang bakal diékspor ka sababaraha daérah.

SHENGSONG ngarepkeun pisan hubungan bisnis sareng perusahaan anjeun anu terhormat dumasar kana saling nguntungkeun dina tanggal anu langkung tiheula!