Kandang Anjing kandang

Pedaran pondok:

Desain fleksibel ngajantenkeun kandang saderhana pikeun nyetél sareng dicandak turun

Cekelan anu tiasa dicabut janten gampang dibawa

Dijieunna tina bolong kawat beusi anu kuat sareng awét

Dilengkepan baki plastik pikeun ngajaga kennel anjeun bersih

 


Detil Produk

Tanda Produk

Kandang Anjing kandang

Desain fleksibel ngajantenkeun kandang saderhana pikeun nyetél sareng dicandak turun

Cekelan anu tiasa dicabut janten gampang dibawa

Dijieunna tina bolong kawat beusi anu kuat sareng awét

Dilengkepan baki plastik pikeun ngajaga kennel anjeun bersih

Panjelasan Produk

Tempat Asalna

Hebei, Cina

Warna

Hideung

Bahan

Beusi

Ukuranna

19 ", 24", 30 ", 36", 42 ", 48"

 

Jenis

Ukuran (cm)

Beurat Bersih (kg)

Beurat kotor (kg)

19 "

52 x 36,5 x 42

2.8

3.3

24 "

60 x 43 x 49,5

4

4,75

30 "

75,5 x 47 x 54.5

5.4

6.25

36 "

90 x 60 x 67

8,5

9.6

42 "

107 x 71 x 77.5

12.25

13.9

48 "

122 x 78 x 84

14.1

16.15

 

Dog-cage-06
Dog-cage-07
Dog-cage-08
Dog-cage-09
Dog-cage-010
Dog-cage-011
Dog-cage-12
Dog-cage-013
Dog-cage-014
Dog-cage-015
Dog-cage-016
Dog-cage-20
Dog-cage-19
Dog-cage-18
Dog-cage-21
Dog-cage-22
Dog-cage-23
Dog-cage-27
Dog-cage-25
Dog-cage-26

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali