Kotak Gabion

Pedaran pondok:

Aplikasi:Stabilisasi bank; Nguatkeun taneuh; Nguatkeun lamping sareng tanggul; Perlindungan ngalawan batu karang, longsoran, aliran puing; Tembok nahan; Perlindungan pipa bawah laut; Desain Bentang; Nguatkeun cai handapeun sareng palabuhan laut.


Detil Produk

Tanda Produk

Kami produsén propésional sareng khusus dina kotak gabion salami mangtaun-taun. Gabion Box ngajawab masalah dina bidang manajemén cai sareng pangwangunan jalan. Struktur kotak Gabion didamel tina bolong corak dobel dieusi batu. Kotak Gabion mangrupikeun bahan anu paling idéal pikeun kendali érosi darat, stabilisasi lamping, pinding saluran sareng penguatan, perlindungan bank, sareng sajabana Saatos didaptarkeun ku batu, kotak gabion tiasa ditempatkeun kana struktur bentuk tembok penahan pikeun proyek industri sareng jalan.

Gabion Basket nyaéta gabion anu dianyam ku bolong héksagonal, kandel diaméterna gumantung kana ukuran bolong, dia. nyaéta antara 2.0mm dugi 4.0mm upami bahanna dilapis seng, sedengkeun dia. bakal 3.0mm dugi 4.5mm upami bahanna kawat dilapisan PVC, diaméter kawat selvage biasana mangrupikeun ukuran langkung kandel tibatan kawat awak dia. Kawat ogé sayogi ku palapis PVC anu tangguh. Bahanna ngahasilkeun kahirupan gabion anu langkung lami.

Gabion
Héksagonal Kawat Jaring Gabion mangrupikeun wadah kawat anu didamel tina kawat héksagonal. Ukuran Gabion:
2m x 1m x 1m, 3m x 1m x 1m, 4m x 1m x 1m, 2m x 1m x 0,5m, 4m x 1m x 0,5m. Pesenan khusus sayogi.
Rengse tiasa panas-dicelupkeun galvanis, alloy aluminium galvanis atanapi PVC dilapis, jsb

Gabion Box NGAGUNAKEUN:
A. Kontrol sareng pitunjuk cai atanapi banjir
B. Nyegah pegatna batu
C. Cai sareng panyalindungan taneuh
D. rékayasa perlindungan daérah sisi laut

 

Ukuran bolong

(MM)

Diaméter Kawat
 (MM)
Kawat PVC

(Sateuacan / saatos Palapis PVC)

(MM)

Maksimal

Roll Width

(M)

60X80 2.0-3.0 2.0 / 3.0-2.8 / 3.8 4.3
80X100 2.0-3.2 2.0 / 3.0-2.8 / 3.8 4.3
80X120 2.0-3.2 2.0 / 3.0-2.8 / 3.8 4.3
100X120 2.0-3.4 2.0 / 3.0-2.8 / 3.8 4.3
100X150 2.0-3.4 2.0 / 3.0-2.8 / 3.8 4.3
120X150 2.0-4.0 2.0 / 3.0-3.0 / 4.0 4.3

 

Gabion Box
Gabion Box 2
Gabion Box 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali