Lambaran Polos

Pedaran pondok:

Mangrupikeun lambaran baja karbon polos dilapis dina prosés galvanis anu nerapkeun panghalang tina séng pikeun ngasingkeun tina unsur-unsur. Kaseueuran produk atap bergelombang bergelombang ditingali ayeuna sareng mangtaun-taun ka pengker didamel kalayan bérés galvanis


Detil Produk

Tanda Produk

Lembar Atap Baja Galvanis Bergelombang 

1: Aplikasi: Hateup sareng témbok témbok
2: Kandel: 0.12-0.8mm kasabaran: +/- 0.01
3: Gelombang luhur: 16 ~ 18mm, nada gelombang: 76-78mm, gelombang 8-12
4: Gelombang: bahan baku 762mm dugi 665mm (saatos bergelombang)
Gelombang 5:11: Bahan baku 914mm dugi ka 800mm (saatos bergelombang)
Gelombang 6:12: Bahan baku 1000mm dugi 890mm atanapi 900mm (saatos bergelombang)

1. GI Roofing Steel Lambaran perkenalan
Mangrupikeun lambaran baja karbon polos dilapis dina prosés galvanis anu nerapkeun panghalang tina séng pikeun ngasingkeun tina unsur-unsur. Kaseueuran produk atap bergelombang bergelombang ditingali ayeuna sareng mangtaun-taun ka pengker didamel kalayan bérés galvanis

2. GI Roofing Steel Lambaran bérés
Sapertos ampir sadaya produk bérés finish logam galvanis bakal robih kana waktosna. Saatos sababaraha waktos, permukaan bakal katingali aya tampilan oksida bodas. Nalika ieu kajantenan matérial saleresna ngajagi dirina tina karusakan salajengna. Kami nyimpen sareng ngajual sababaraha panel bergelombang sareng dek dina tingkat galvanis (G-60) atanapi (G-90)

3. Ruang lingkup aplikasi GI Roofing Steel Sheet
Hal ieu paling sering dianggo pikeun tujuan komersial, pertanian, sareng industri, tapi, ayeuna ogé diakuan salaku bentuk atap padumukan anu hadé

4. Kauntungannana GI Roofing Steel Sheet dibandingkeun sareng anu normal
Lembaran waja normal bakal keyeng ampir geuwat, tapi galvanis bakal ngajagi waja. Proses galvanis, dilapis eltro, anu dicelupkeun panas ngahasilkeun tampilan anu silvery atanapi bérés spangled. Salaku standar, sababaraha sisi logam industri urang, atap logam, dek logam, panel logam aksésoris sareng aksésoris didamel dina waja galvanis

5. GI Roofing Steel Lambaran pamrosésan téknis
Panas digulung coil baja -> Tiis digulung-> panas dicelup galvanis / galvalume-> bergelombang -> pengemasan

6. GI Roofing Steel Lambaran ukuran umum sapertos kieu
1) 762mm dugi 665mm (ater bergelombang) sareng 9 ombak
2) 914mm nepi ka 750mm (saatos bergelombang) sareng 11 ombak
3) 1000mm dugi ka 890 atanapi 900mm (saatos sareng gelombang1281414 bergelombang

1, MOQ: 25 ton

2, waktos pangiriman: 7-30 dinten saatos nampi titipan atanapi sakumaha sarat klien

3, istilah pangiriman: FOB / CFR / CIF

4, Istilah pamayaran: T / T atanapi L / C dina titingalian

5, Port of loading: palabuan Tianjin atanapi palabuhan naon waé di Cina

6, kiriman: Ku wadahna 

Plain Sheet 1
Plain Sheet 2
Plain Sheet 3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali