Kawat pulas

Pedaran pondok:

Kawat pulas kami kalayan élastisitas anu saé sareng kalenturan, tiasa ngendalikeun tingkat karasa sareng lemesna dina prosés anil.


Detil Produk

Tanda Produk

Guage Kawat: BWG4 ~ BWG25
Diaméter Kawat: 6mm ~ 0,5mm
Kakuatan regangan:300 ~ 500 N / mm2
Bahan: kawat baja karbon rendah, Q195, SAE1008 (Kawat anil hideung atanapi kawat beusi galvanis)
Fitur: Kawat pulas kami kalayan élastisitas anu saé sareng kalenturan, tiasa ngendalikeun tingkat karasa sareng lemesna dina prosés anil.

Pakét:
1. Beungkeut ku kawat
Pilem 2.plastik di jero sareng lawon héssian / kantong anyaman di luar
3.Karton
4. paking sanés numutkeun sarat konsumén.

Beurat coil: 1-500kg / coil, tiasa didamel sakumaha kabutuhan pelanggan.

Aplikasi: Kawat pulas seuseueurna dianggo salaku kawat ngariung dina konstruksi, kawat dasi atanapi kawat baling dina ngawangun, taman sareng beungkeutan sadidinten.

Twist Wire 10
Twist Wire6
Twist Wire 9
Twist Wire 2
Twist Wire 3
Twist Wire 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali