Pasagi Kawat Bolong

Pedaran pondok:

Nami: Kawat bolong pasagi, ogé katelah bolong layar sareng layar datar.

Jenis: éléktro bolong kuadrat galvanis, bolong pasagi galvanis beuleum panas.


Detil Produk

Tanda Produk

Nami: Kawat bolong pasagi, ogé katelah bolong layar sareng layar datar.

Jenis: éléktro bolong kuadrat galvanis, bolong pasagi galvanis beuleum panas.

Bahan: Kawat galvanis, kawat stainless steel, kawat tambaga sareng kawat anyaman kawat aluminium, ti 1 dugi ka 60.

Ciri: Struktur anu tepat, bolong seragam, ngagaduhan ciri résistansi korosi anu saé sareng awét.

Pamakean: Digunakeun sacara lega dina industri sareng konstruksi, keusik saringan, saringan cair sareng gas. Ogé tiasa dianggo pikeun kaamanan asesoris mesin, sareng sajabana Kanggo karét, plastik, tuangeun, péstisida, ubar, telekomunikasi, tékstil, tuangeun sareng industri sanés pikeun ngadesek kemasan katalis, nyaring, nyaring rupa-rupa bubuk, cair sareng gas jsb.

Paking sareng Pangiriman

1> Di jero nganggo kertas tahan cai, di luar nganggo pilem plastik sareng kotak kai, teras lebetkeun kana palet kai.

2> Numutkeun sarat bea cukai.

Spésifikasi

Éta tiasa dibagi kana dua bagian numutkeun cara anu béda tina galvanis: Panas dicelup galvanis sateuacan atanapi saatos anyaman, listrik galvanis sateuacan atanapi saatos anyaman

Perlakuan tungtung: Motong tungtung, tungtung tutup, las saatos dipotong

Bolong No. Kabel Ukuran (Ft)
1.5 1mm 3 × 100,4 × 100,5 × 100
2 1mm-1.6mm 3 × 100,4 × 100,5 × 100
3 0.6mm-1.6mm 3 × 100,4 × 100,5 × 100
4 0.4mm-1.5mm 3 × 100,4 × 100,5 × 100
5 0.35mm-1.5mm 3 × 100,4 × 100,5 × 100
6 0.35mm-1.5mm 3 × 100,4 × 100,5 × 100
8 0.3mm-1.2mm 3 × 100,4 × 100,5 × 100
10 0.3mm-1.2mm 3 × 100,4 × 100,5 × 100
12 0.2mm-1.2mm 3 × 100,4 × 100,5 × 100
14 0.2mm-0.7mm 3 × 100,4 × 100,5 × 100
18 0.2mm-0.6mm 3 × 100,4 × 100,5 × 100
18 0.2mm-0.45mm 3 × 100,4 × 100,5 × 100

 

Square Wire Mesh
Square Wire Mesh

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali