Saringan Windows serat-kaca

Pedaran pondok:

Layar serangga Fiberglass disebut ogé layar jandéla fiberglass. Layar Jandéla Fiberglass mangrupikeun produk panyaringan jandela anu paling penting anu kami nawiskeun pikeun palanggan. Standar Fiberglass Insect Screening fleksibel, ékonomis sareng gampang dipasang. Bahan ieu resep fitur anu awét. Éta dilapis ku vinil pelindung pikeun mastikeun kaéndahan anu caang, kalenturan sareng moal keyeng, korosi atanapi kokotor. Janten éta seueur dianggo dina aspék layar serangga pikeun kandang windows, patio sareng pool.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan: Kawat Fiberglass

Spésifikasi:
1. Ukuran bolong:
3 MM X 3 MM, 4 MM X 4 MM,
5 MM X 5 MM, 8 MM X 8 MM,
10 MM X 10 MM

2. beurat Unit: 
Pikeun Tembok Luar: 70g-160g / Pasagi Méter
Pikeun Tembok jero: 50g-60g / Méter pasagi
Ogé tiasa janten khusus Max: 300g / M2 anjeun

3. Lebar: 1 M-2 M. Seuseueurna 1M Lebar
4. panjangna: 50 M / Ngagulung
5. paking: Dina karton atanapi dibungkus nganggo Woven Bag, sakumaha paménta anjeun.
6. Kelir: bodas (standar) atanapi warna héjo biru sanés.

Fitur:
Henteu beracun sareng henteu raoseun.
Résistansi pikeun ngaduruk, korosif sareng statis.
Saring radiasi UV sacara otomatis sareng ngajagi kasihatan kulawarga.
Vinil dilapis tiasa nyayogikeun warna anu caang, kakuatan tinggi sareng skalabilitas anu kuat.

Fiber-glass Windows Screening
Fiber-glass Windows Screening 2
Fiber-glass Windows Screening 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali