Netting Kawat Heksagonal

Pedaran pondok:

Kawat héksagonal bolong ogé dingaranan Kawat hayam sareng bolong jangjangan. Éta didamel tina corak kawat baja karbon, pamilih atanapi panas dicelup galvanis, teras palastik dilapis, atanapi polos. Bolong kawat héksagonal dianggo di kebon pikeun panangtayungan manuk alit, atanapi salaku peternakan unggas atanapi sato alit.


Detil Produk

Tanda Produk

Kawat Hayam

Kawat hayam, atanapi jaring unggas, mangrupikeun bolong kawat anu biasa dianggo pikeun pager ingon-ingon ternak. Éta tina stainless steel ipis, fleksibel, kawat galvanis beurat atanapi kawat baja karbon, kalayan sela héksagonal. Sayogi dina diaméter 1 inci (sakitar 2.5cm), 2 inci (sakitar 5cm) sareng 1/2 inci (sakitar 1.3cm), kawat hayam sayogi dina sababaraha gauge kawat biasana 19 gauge (sakitar kawat 1mm) dugi ka 22 gauge (sakitar 0,7 kawat mm).

Kawat hayam kadang-kadang dianggo ngawangun kandang anu lega tapi murah pikeun sato leutik (atanapi pikeun nangtayungan pepelakan sareng pasipatan ti sato), sareng ipisna sareng eusi seng tina kawat galvanis panginten henteu pantes pikeun sato rawan ngilu.

Kawat héksagonal bolong ogé dingaranan Kawat hayam sareng bolong jangjangan. Éta didamel tina corak kawat baja karbon, pamilih atanapi panas dicelup galvanis, teras palastik dilapis, atanapi polos. Bolong kawat héksagonal dianggo di kebon pikeun panangtayungan manuk alit, atanapi salaku peternakan unggas atanapi sato alit.

Kawat hayam, jaring kelinci, pager unggas, jaring batu karang, bolong stucco.

Perlindungan alat sareng mesin, pager jalan raya, pager lapangan tenis, pager perlindungan pikeun greenbelt jalan.

Kontrol sareng pituduh cai, bahkan banjir.

Ngajaga seawall, tebing walungan, walungan, darmaga.

Tembok nahan.

Lapisan saluran.

Laksanakeun padamelan darurat séjén.

Jaring kawat héksagonal galvanis dijaring pikeun lamping shotcrete.

Galvanis héksagonal kawat bolong pikeun lamping lamping.

Hexagonal wire bolong didamel tina kawat logam sareng ku anyaman ngawangun jaring kawat. Jaring kawat seueur dianggo dina seueur bidang pikeun ciri-cirina anu sifatna.

Bahan: Tiis galvanis, beuleum panas galvanis, listrik galvanis, kawat dilapis PVC, jsb.

Fitur:

1. Gampang dianggo sareng ngan saukur ubin dina témbok sareng semén konstruksi.

2. Kantun dipasang sareng teu kedah kaahlian anu langkung spésifik.

3. Nolak karusakan alam, tahan korosi sareng kamampuan pikeun nolak cuaca goréng.

4. Éta tiasa nahan deformasi ageung sareng moal runtuh.

5. Pelestarian panas sareng insulasi panas.

6. Ngaminimalkeun biaya angkutan.

Aplikasi:

Netting kawat héksagonal, disebut ogé bolong hayam atanapi bolong jangjangan didamel tina lowcarbon lron Wire. bolongna pageuh dina struktur sareng permukaanna rata. lt seueur dianggo dina konstruksi industri sareng pertanian salaku pager penguatan. Éta ogé dipaké salaku pager pikeun kandang jangjangan. kebon sareng tempat kaulinan barudak.

Dina bidang rékayasa, bolong kawat héksagonal diterapkeun pikeun ngajagaan sareng ngadukung seawall, lereng gunung, jalan, jembatan sareng rékayasa sanés.

Pabrik kami nyayogikeun sababaraha jinis sareng spésipik anu béda héksagonal kawat bolong. Ieu galvanis kawat héksagonal galvanis, bolong kawat héksagonal dilapisi PVC, anyaman bolong gabion sareng jinis anu sanés.

Netting kawat héksagonal galvanis
bolong Min. Gal. 
G / SQ.M
Lebar Alat Ukur Kawat (Diaméter) 
BWG
Inci mm Toleransi (mm)
3/8 " 10mm ± 1.0 0.7mm - 145 2 '- 1M 27, 26, 25, 24, 23
1/2 " 13mm ± 1,5 0.7mm - 95 2 '- 2M 25, 24, 23, 22, 21
5/8 " 16mm ± 2.0 0.7mm - 70 2 '- 2M 27, 26, 25, 24, 23, 22
3/4 " 20mm ± 3.0 0.7mm - 55 2 '- 2M 25, 24, 23, 22, 21, 20, 19
1 " 25mm ± 3.0 0.9mm - 55 1 '- 2M 25, 24, 23, 22, 21, 20, 19, 18
1-1 / 4 " 31mm ± 4.0 0.9mm - 40 1 '- 2M 23, 22, 21, 20, 19, 18
1-1 / 2 " 40mm ± 5.0 1.0mm - 45 1 '- 2M 23, 22, 21, 20, 19, 18
2 " 50mm ± 6,0 1.2mm - 40 1 '- 2M 23, 22, 21, 20, 19, 18
2-1 / 2 " 65mm ± 7.0 1.0mm - 30 1 '- 2M 21, 20, 19, 18
3 " 75mm ± 8,0 1.4mm - 30 2 '- 2M 20, 19, 18, 17
4 " 100mm ± 8,0 1.6mm - 30 2 '- 2M 19, 18, 17, 16

 

PVC dilapis héksagonal Kawat Netting
Bolong Alat Ukur Kawat (MM) Lebar
Inci MM - -
1/2 " 13mm 0.6mm - 1.0mm 2 '- 2M
3/4 " 19mm 0.6mm - 1.0mm 2 '- 2M
1 " 25mm 0.7mm - 1.3mm 1 '- 2M
1-1 / 4 " 30mm 0.85mm - 1.3mm 1 '- 2M
1-1 / 2 " 40mm 0.85mm - 1.4mm 1 '- 2M
2 " 50mm 1.0mm - 1.4mm 1 '- 2M
kami ogé nawiskeun spésifikasi sanés anu anjeun peryogikeun

 

wire mesh chicken
wire mesh chicken cage
plastic mesh for chicken
hexagonal chicken wire mesh
chicken mesh wire netting
chicken wire mesh kenya
chicken mesh machine
chicken wire mesh galvanized
chicken mesh fence

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali