Kawat Mesh Manuk Kurung

Pedaran pondok:

Dijieunna ku beusi tempa kualitas luhur sareng ditutupan ku bubuk bubuk anu kuat sareng henteu toksik dina rupa-rupa warna anu classy


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

11

Modél SHENGSONG - M -C001
Ukuranna 32x23x46cm
Warna Pink, beureum, konéng, héjo, biru
Diaméter kawat 1,5mm; 2.0mm
Bahan Kawat baja karbon handap
Detil produk  22
Modél SHENGSONG - M -C002
Ukuranna 32x23x50cm
Warna Pink, beureum, konéng, héjo, biru
Diaméter kawat 1,5mm; 2.0mm
Bahan Kawat baja karbon handap
Detil produk 33
Modél SHENGSONG - M -C003
Ukuranna 30x23x39cm
Warna Pink, beureum, konéng, héjo, biru
Diaméter kawat 1,5mm; 2.0mm
Bahan Kawat baja karbon handap
Detil produk 44
Modél SHENGSONG- M -C004
Ukuranna 30x23x39cm
Warna Pink, beureum, konéng, héjo, biru
Diaméter kawat 1,5mm; 2.0mm
Bahan Kawat baja karbon handap
Detil produk 55
Modél SHENGSONG - M -C005
Ukuranna 59x41x40cm
Warna Pink, beureum, konéng, héjo, biru
Diaméter kawat 1,5mm; 2.0mm
Bahan Kawat baja karbon handap

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali