Taros Kami

HEBEI SHENGSONG TRADE CO., LTD

Adress   Tambihkeun: 802 GaoZhu Edifice ZhongHua North Street No. 210 ShijiaZhuang HeBei, Cina

 email  E-mail: postmaster@shengsongmetal.com

 tel  Tel .: +86 15203115950

 tel  Tel .: +86 0311-68001008

Naha Pilih Kami

1

Kamampuh Produksi

Ayeuna daerah pabrik kami parantos ngahontal 30000m. Lingkungan geografis anu langkung saé: Basis produksi bahan bangunan

Palayanan

Shengsong parantos janten insinyur modern 10 insinyur senior, langkung ti 300 staf téknis sareng langkung ti 100 sét produksi

about-us1
2

Pamastian kualitas

Kami nampi sadayana tés, ieu ngagariskeun komitmen kami pikeun kontrol kualitas dina jual sareng prosés manufaktur kami