Warta

  • How is galvanized iron wire drawn for production

    Kumaha kawat beusi galvanis digambar pikeun produksi

    Prosés utama produksi kawat galvanis beusi kalebet pilihan bahan baku, ngaleungitkeun lambar beusi teroksidasi, pengeringan, perlakuan palapis, perlakuan panas, gambar kawat, perlakuan palapis, sareng sajabana Pamilihan bahan baku: Ngaleupaskeun lambar teroksidasi nujul kana panyabutan lambar teroksidasi ti th ...
    Maca deui
  • The future development trend of cement nail industry

    Tren pamekaran industri kuku semén

    Kukuna semén anu biasa dikenal salaku kuku waja, mangrupikeun kuku, tapi téksturna langkung sesah! Fungsina nyaéta paku dina sababaraha kuku kuku anu kawilang hésé dina objék; Héséna kuku semén ageung pisan, kandel sareng pondok, sareng tindik tiasa kuat pisan. Kuku semén biasana dibagi kana: hideung ...
    Maca deui
  • How does galvanized iron wire prevent blackening

    Kumaha kawat beusi galvanis nyegah hideung

    Kawat beusi galvanis langkung umum dina kahirupan urang, éta seueur dianggo dina konstruksi, pager, jaring pancing, bungkus produk sareng lapangan sanésna, tapi saatos lami dianggo, kadang-kadang urang bakal mendakan kawat beusi galvanis janten hideung, yén kaayaan sapertos kieu kumaha carana nyingkahanana? Kawat beusi galvanis blackeni ...
    Maca deui
  • How to maintain the highway guardrail net

    Kumaha carana ngajaga jaringan pagar jalan raya

    Jaringan penjaga jalan raya berperan penting dina kahirupan masarakat Sadidinten, nyayogikeun jalma ku seueur kanyamanan, maka éta kedah dijaga leres-leres. Pikeun ngajaga patalimarga, aya sadayana jinis penjaga jalan di pasar, anu nyayogikeun jaminan anu saé pikeun pangwangunan kota ...
    Maca deui
  • What is the reason why galvanized iron wire can be used for insulation binding

    Naon sababna kawat beusi galvanis tiasa dianggo pikeun ngariung insulasi

    1. kawat beusi Galvanis relatif lemes, gampang pikeun cacad nurutkeun sarat tina strapping, sareng gampang pas; 2. Insulasi Éta mangrupikeun padamelan, pikeun digentos sacara rutin unggal taun, kusabab kawat waja heuras, henteu kondusif pikeun nyukur gunting; 3. biayana kawilang murah ....
    Maca deui
  • The types and characteristics of hexagonal net

    Jinis sareng ciri tina héksagonal net

    Aya dua jinis jaring héksagonal umum: hiji disebut jaring waja héksagonal; Salah sahijina disebat jaring kembang pulas héksagonal. Dua jinis produk ieu béda pisan dina prosés, kinerja sareng panggunaan. Dina kahirupan, jalma biasana nyebutna jaringan héksagonal, pikeun mempermudah sadayana pikeun ...
    Maca deui
  • What are the options for rolling nails

    Naon pilihan pikeun ngagulung kuku

    Batang paku tina coil nanganan rod lampu, benang, cincin, sareng sajabana, batang lampu gampang dibongkar, benang cocog pikeun sambungan tina kai keras, sareng cincin na cocog pikeun sambungan gabus. 1. Perlakuan permukaan kuku coil dibagi kana cet anu dicelupkeun, galvanis, pl ...
    Maca deui
  • Galvanized wire in the transportation process to pay attention to matters

    Kawat galvanis dina prosés transportasi pikeun merhatoskeun hal-hal

    Nalika ngeunaan kawat galvanis, urang kedah henteu biasa kana éta. Mangrupikeun jinis kawat logam galvanis. Hal ieu dianggo dina industri konstruksi, perlindungan pertanian, bungkusan barang sareng aspek-aspek sanés. Nanging, kusabab élastisitas tinggi kawat galvanis, éta tiasa gampang bahaya ...
    Maca deui
  • Teach you the correct identification of true and false rebar

    Ngajarkeun anjeun idéntifikasi leres tina rébar anu leres sareng salah

    Dina mésér rebar, mimiti sadayana, tina ukuran penampilanana, tiasa dianggo pikeun ngukur ukuran aktual alat ukur kartu kursor saderhana tina ukuran anu dituduhkeun (rebar umum digulung ku tanda spésifikasi) alit ngeunaan spésifikasi atanapi langkung. (sapertos Ø Diaméter standar 12 ...
    Maca deui
  • What are the applications of galvanized wire in architecture

    Naon aplikasi kawat galvanis dina arsitektur

    Dina bidang pangwangunan, konsumsi produk bahan bangunan ageung pisan, utamina sababaraha hal anu sering dianggo. kawat galvanis mangrupikeun salah sahiji, sareng sering dianggo pikeun ngariung sareng ngarangkep simpul alit. Kawat galvanis arsitéktur mangrupikeun lapisan pelindung anu penting, lega ...
    Maca deui
  • Galvanized wire raw material selection knowledge

    Kawajiban pilihan bahan baku kawat galvanis

    Dina pilihan kawat galvanis, sabab tinimbangan nyaéta kualitas na. Kualitas kawat galvanis ditangtukeun ku kualitas matéri na, janten kumaha milih bahan baku kawat galvanis? Mimiti, kualitas kawat galvanis nangtukeun kualitas, sareng kualitas r ...
    Maca deui
  • What is the biggest difference between steel nail and iron nail

    Naon bédana pangbadagna antara kuku baja sareng kuku beusi

    Naon bedana kuku waja sareng kuku beusi? Sababaraha urang bakal nyarios yén kuku waja didamel tina waja; Kuku beusi didamel tina beusi. Naha jawaban na saleresna saderhana? Pasti henteu. Produk kawat dianggo pikeun ngencarkeun objék. Seueur dianggo dina industri, pertanian, konstruksi, ci ...
    Maca deui
12345 Teras> >> Halaman 1/5