Kawat Annealed Hideung

Pedaran pondok:

Kawat anil hideung ogé disebut kawat beusi hideung, kawat anil lemes sareng kawat beusi anil. Éta kalebet kawat anil sareng kawat anu diminyakan hideung. Kawat anil diala ku cara termal annealing. Éta tina kawat waja karbon. Kawat anil nawiskeun kalenturan sareng kalembutan anu hadé ngalangkungan prosés anil bebas oksigén. Sareng kawat anu diminyakan hideung dibentuk ngalangkungan prosés kawat-gambar, anneal, sareng suntikan minyak suluh. Urang tiasa ngalakukeun éta kana kawat motong lempeng sareng ogé ngalakukeun sasuai ka kabutuhan khusus konsumén.

 


Detil Produk

Tanda Produk

KAHIRUPAN ANENGEUNG HIDEUNG
Kawat anil hideung ogé disebut kawat beusi hideung, kawat anil lemes sareng kawat beusi anil. Éta kalebet kawat anil sareng kawat anu diminyakan hideung. Kawat anil diala ku cara anil panas. Éta tina kawat waja karbon. Kawat anil nawiskeun kalenturan sareng kalembutan anu hadé ngalangkungan prosés anil bebas oksigén. Sareng kawat anu diminyakan hideung dibentuk ngalangkungan prosés kawat-gambar, anneal, sareng suntikan minyak suluh.

Prosés sareng Teknologi:

Kawat anil hideung tina batang kawat Q195 digambar salaku bahan baku. Saatos milih bahan baku sakitar 1000 ° suhu luhur teras tiis kana kecepatan anu cocog. Tujuanna pikeun ngirangan karasa, ningkatkeun kamampuan mesin; ngaleungitkeun résidu résidu, ukuran stabil, ngirangan distorsi sareng kacenderungan retakan; séréal refied, ngaluyukeun organisasi sareng ngaleungitkeun cacat jaringan.

Aplikasi:
Kawat Besi Hideung mangrupikeun jinis kawat baja karbon anu keras, cocog pikeun anyaman, pager, galvanis atanapi ngabeungkeut aplikasi. Salaku conto, éta seueur dianggo dina konstruksi atanapi panggunaan sadidinten salaku bahan anu ngariung. Di sagigireun éta, Utamana digunakeun dina konstruksi, pertambangan, kimia, bolong dilas, gantungan dilas, teras diolah. Kawat anil lemes, tingkatkeun kalenturan, ngalakukeun kawat dasi konstruksi, sareng ngagaduhan bandings waja anu saé.

Kawat Annealed Hideung, Kawat Beungkeutan Hideung lemes, Kawat Besi Hideung, Kawat Annealed Lemes
Guage Kawat: BWG4 ~ BWG25
Diaméter Kawat: 6mm ~ 0,5mm

Bahan wangunanna, Cina kawat beusi anil hideung, kawat beusi anil hideung

Pedaran Kawat Annealed Hideung

1,24mm Ganda Hideung Annealed Twisted Kawat

Kakuatan tarik: 300 ~ 500 N / mm2

Bahan: kawat waja karbon handap, Q195, SAE1008

Annealing:
Ketebalan kawat anu béda ngabutuhkeun suhu anu bénten sareng waktos anil, urang tiasa ngendalikeunana numutkeun sarat pelanggan, ngajantenkeun kawat lemes atanapi sesah.

Fitur:
Kawat pulas kami kalayan élastisitas anu saé sareng kalenturan, tiasa ngendalikeun tingkat karasa sareng lemesna dina prosés anil.

Pakét:
1. Beungkeut ku kawat
Pilem 2.plastik di jero sareng lawon héssian / kantong anyaman di luar
3.Karton
4. paking sanés numutkeun sarat konsumén.

Beurat coil: 0,1-1000kg / coil, tiasa dijantenkeun sakumaha pelanggan'squiring.

china black annealed iron wire
black annealed wire machine
black annealed wire binding
black annealed tie wire
black annealed rebar tie wire
black annealed iron binding wire
16 gauge black annealed tie wire
black annealed wire
annealed black wire

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali