Tembok ledakan

Pedaran pondok:

Aplikasi: salaku jaring pangrojong / bolong pikeun mémbran salaku spacer-netting dina saringan osmosis tibalik PBT (Polybutylene Terephthalate) bolong dina saringan suluh, sasarengan sareng poliéster henteu dianyam anu ngajantenkeun saringan 100% didaur


Detil Produk

Tanda Produk

bolong (cm) diameter kawat (mm) Ukuran kandang (m)
5 × 7 2.4 0,5 × 0,5 × 1
5 × 7 2.7 1 × 1 × 1
5 × 10 3.5 1 × 1 × 2

Detil Gancang

Diaméter kawat:2mm- 5mm Bahan: Kawat Baja / Kawat Besi Jenis: bolong kawat héksagonal / Dilas Mes

Kategori Mineral / Metalurgi

ISO 9000/9001/9004/19011: 2000

Pabrikan modél bisnis, pabrik

Pasipatan Kuat antirust

Bahan stainless steel

Résistansi: Résistansi Oksidasi 

Aplikasi: Ngajaga; Militer

Waktos garansi 10 dinten

Rengse: panas-dicelup galvanis atanapi PVC dilapis
Standar: AISI, DIN, SUS
Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan jéntré: dibungkus ku pilem ngaleutikan atanapi dibungkus dina palét
Rinci Pangiriman 15--45 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun

Tembok kaamanan HESCO 
Panghalang HESCO
Bastian HESCO
témbok kaamanan
témbok ngabeledug-buktina
Spésifikasi
Tembok kaamanan Hesco (karbon handap, galvanis atanapi pvc)

1.ISO9001: 2000
2. Pabrik
3. Kawat diam: 2-5mm
4. Ukuran: 2-4m * 1 * 1.2-0.5
Salaku pabrik khusus témbok ledakan-buktina (hesco bolong), urang ngagaduhan kaunggulan anu hadé pikeun kualitas excerllent kalayan harga anu wajar.

Tembok ledakan-buktina nyaéta gabion modéren anu dianggo pikeun pangendalian banjir sareng benteng militér. Éta didamel tina wadah bolong kawat anu tiasa dilempurkeun sareng palapis lawon tugas beurat, sareng dianggo salaku samentawis tanggul semi-permanén atanapi panghalang ngalawan ledakan atanapi panangan alit.
Bahan: éta didamel tina bolong dilas galvanis, cinyusu sareng alat keliling anu sanésna, tiasa dieusi keusik, bumi, semén, batu., tiasa dianggo dina sél anu misah atanapi sababaraha sél gabungan babarengan.
Diaméter kawat: 4—5mm
Ukuran bolong: 50 * 50mm 75 * 75mm 100 * 100mm
Ukuranna: 1 * 1m, 1 * 2m, 1.5 * 2m, 0,5 * 2m, 2.12 * 1.52m, 1,37 * 1.22m, 2.21 * 2.13m jsb.
Éta ogé tiasa ngarobih numutkeun sarat konsumén
Geotextile: dina tugas heavey henteu-anyaman polipropilén
Bérés: panas dicelup galvanis, galfan dilapis saat dilas
Ngepak: dibungkus ku pilem ngaleutikan atanapi dibungkus dina palet
Fitur:
Detil Gancang

Diaméter kawat:2mm- 5mm Bahan: Kawat Baja / Kawat Besi Jenis: bolong kawat héksagonal / Bolong Las

Kategori Mineral / Metalurgi

ISO 9000/9001/9004/19011: 2000

Pabrikan modél bisnis, pabrik

Pasipatan Kuat antirust

Bahan stainless steel

Résistansi: Résistansi Oksidasi 

Aplikasi: Ngajaga; Militer

Waktos garansi 10 dinten

Rengse: panas-dicelup galvanis atanapi PVC dilapis

Standar: AISI, DIN, SUS

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan jéntré: dibungkus ku pilem ngaleutikan atanapi dibungkus dina palét
Rinci Pangiriman 15--45 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun

Tembok kaamanan HESCO 

Panghalang HESCO 

Bastian HESCO 

témbok kaamanan 

témbok ngabeledug-buktina

Spésifikasi

Tembok kaamanan Hesco (karbon handap, galvanis atanapi pvc)

1.ISO9001: 2000

2. Pabrik

3. Kawat diam: 2-5mm

4. Ukuran: 2-4m * 1 * 1.2-0.5

Salaku pabrik khusus témbok ledakan-buktina (hesco bolong), urang ngagaduhan kaunggulan anu hadé pikeun kualitas excerllent kalayan harga anu wajar.

Tembok ledakan-buktina nyaéta gabion modéren anu dianggo pikeun pangendalian banjir sareng benteng militér. Éta didamel tina wadah bolong kawat anu tiasa dilempurkeun sareng palapis lawon tugas beurat, sareng dianggo salaku samentawis tanggul semi-permanén atanapi panghalang ngalawan ledakan atanapi panangan alit.

Bahan: éta didamel tina bolong dilas galvanis, cinyusu sareng alat keliling anu sanésna, tiasa dieusi keusik, bumi, semén, batu., tiasa dianggo dina sél anu misah atanapi sababaraha sél gabungan babarengan.

Diaméter kawat: 4—5mm

Ukuran bolong: 50 * 50mm 75 * 75mm 100 * 100mm

Ukuranna: 1 * 1m, 1 * 2m, 1.5 * 2m, 0,5 * 2m, 2.12 * 1.52m, 1,37 * 1.22m, 2.21 * 2.13m jsb.

Éta ogé tiasa ngarobih numutkeun sarat konsumén

Geotextile: dina tugas heavey henteu-anyaman polipropilén

Bérés: panas dicelup galvanis, galfan dilapis saat dilas

Ngepak: dibungkus ku pilem ngaleutikan atanapi dibungkus dina palet

Fitur:

             1. Gampang pikeun nanganan sareng Pasang

             2. Kamampuh tarik sareng kamampuan Anti-inpact

             3. Tiasa ngeusian keusik, Batu sareng Semén

            1. Gampang pikeun nanganan sareng Pasang

             2. Kamampuh tarik sareng kamampuan Anti-inpact

             3. Tiasa ngeusian keusik, Batu sareng Semén

Blast Wall
Blast Wall 4
Blast Wall 1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali