Motong Kawat

Pedaran pondok:

motong kawat mangrupikeun jenis kawat dasi anu didamel nganggo motong kawat beusi ukuran anu pasti saatos dilereskeun. Bahan kawat pikeun kawat cut lempeng tiasa kawat beusi caang, kawat anil, kawat galvanis listrik, kawat beusi dilapiskeun PVc atanapi kawat beusi anu dicét. lt gampang diangkut sareng dicekel, mendakan aplikasi populér dina konstruksi, karajinan tangan atanapi panggunaan sadidinten.


Detil Produk

Tanda Produk

Kawat motong didamel tina kawat anil, kawat galvanis, kawat dilapisan, kawat cet sareng kawat sanésna, numutkeun ka kabutuhan palanggan ngalempengkeun potongan saatos dipotong. Produk kalayan gampang diangkut, gampang dianggo pitur. Digunakeun sacara lega dina industri konstruksi, karajinan tangan, masarakat sadidinten sareng lapangan sanésna. Numutkeun ka kabutuhan khusus konsumén, ngolah ngarobih sadaya jinis produk spésifikasi khusus.

Produk ieu pikeun neukteuk sagala rupa kawat kawat numutkeun sarat konsumén. Produk ngagaduhan ciri transportasi sareng panggunaan anu merenah. Digunakeun sacara lega dina industri konstruksi, karajinan tangan sareng panggunaan masarakat sadidinten.

Bahan: balck kawat anil, kawat caang, kawat galvanis, kawat PVC.
Ukuran: BWG6 # -25 #
Panjangna : 15cm - 1000cm
Anggo: Digunakeun sacara lega dina konstruksi, karajinan tangan, panggunaan sadidinten sareng sajabina
Pakkage: kalayan pilem plastik teras karton

Bahan: balck kawat anil, kawat caang, kawat galvanis, kawat PVC.
Ukuran: BWG6 # -25 #
Panjangna : 15cm - 1000cm
Anggo: Digunakeun sacara lega dina konstruksi, karajinan tangan, panggunaan sadidinten sareng sajabina
Pakkage: kalayan pilem plastik teras karton

Grassland Mesh 7
Grassland Mesh 6
Grassland Mesh 4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali