Lawon kawat hideung

Pedaran pondok:

Lawon kawat hideung didamel tina kawat waja polos, éta sababna éta disebut lawon kawat hideung. Lawon kawat hideung disebut ogé lawon kawat waja hampang. Kami nyebatna lawon kawat hideung pikeun anu dianyam nganggo kawat beusi hideung bari disebatna lawon Kawat Bodas pikeun anu dianyam nganggo kawat beusi anil anu teu diwarnaan ku oksigén. Hal ieu seueur dianggo salaku saringan dina industri karét, industri plastik sareng industri sisikian.


Detil Produk

Tanda Produk

Lawon kawat hideung didamel tina kawat waja polos, éta sababna éta disebut lawon kawat hideung. Lawon kawat hideung disebut ogé lawon kawat waja hampang. Kami nyebatna lawon kawat hideung pikeun anu dianyam nganggo kawat beusi hideung bari disebatna lawon Kawat Bodas pikeun anu dianyam nganggo kawat beusi anil anu teu diwarnaan ku oksigén. Hal ieu seueur dianggo salaku saringan dina industri karét, industri plastik sareng industri sisikian.

Bahan: kawat baja karbon handap
Aplikasi:Industri karét, industri plastik, saringan industri pangan
Lebar Bersih:0.914m-1.2m; per roll panjangna 30m
Tenun sareng ciri-cirina: ninun polos atanapi anyaman twill, tiasa nyabak kana rupa-rupa pilem saringan.
Pola: Anyaman polos, anyaman kedutan, anyaman Walanda polos sareng anyaman Walanda anyaman
Paking:pilem plastik di jero, kertas buktina cai di luar atanapi sakumaha pamundut anjeun

bolong

diameter kawat (bwg)

spésifikasi

Beurat bersih (kg)

18x18

0.45mm

3'x100 '

50.8

20x20

0.35mm

3'x100 '

34.1

22x22

0.30mm

3'x100 '

27

24x24

0.33mm

3'x100 '

36.4

26x26

0.33mm

3'x100 '

39.4

28x28

0.30mm

3'x100 '

35.1

30x30

0.30mm

3'x100 '

37.6

32x32

0.20mm

3'x100 '

17.8

34x34

0.22mm

3'x100 '

22.9

36x36

0.22mm

3'x100 '

24.2

38x38

0.22mm

3'x100 '

25.6

40x40

0.20mm

3'x100 '

22.3

42x42

0.17mm

3'x100 '

16.9

44x44

0.17mm

3'x100 '

17.7

46x46

0.17mm

3'x100 '

18.5

48x48

0.17mm

3'x100 '

19.3

50x50

0.17mm

3'x100 '

20.1

56x56

0.17mm

3'x100 '

22.5

60x60

0.17mm

3'x100 '

24.2

 

Black Wire Cloth 1
Black Wire Cloth
Black Wire Cloth 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali