Kawat beusi galvanis

Pedaran pondok:

Kawat waja galvanis mangrupikeun kawat serbaguna anu ngalaman prosés kimia galvanisasi. Galvanisasi ngalibatkeun palapis kawat stainless steel kalayan pelindung, logam karat-preventif, sapertos séng. Permukaan kawat baja Galvanis lemes, henteu aya retakan, sendi, tulang tonggong, tapak tatu sareng karat, lapisan seragam galvanis, caket anu kuat, résistansi korosi awét, kateguhan sareng élastisitas anu hadé. Résistansi korosi kawat waja parantos ningkat pisan. Éta ogé ngagaduhan rupa-rupa pangukur.


Detil Produk

Tanda Produk

Kawat waja galvanis mangrupikeun kawat serbaguna anu ngalaman prosés kimia galvanisasi. Galvanisasi ngalibatkeun palapis kawat stainless steel kalayan pelindung, logam karat-preventif, sapertos séng. Permukaan kawat baja Galvanis lemes, henteu aya retakan, sendi, tulang tonggong, tapak tatu sareng karat, lapisan seragam galvanis, caket anu kuat, résistansi korosi awét, kateguhan sareng élastisitas anu hadé. Résistansi korosi kawat waja parantos ningkat pisan. Éta ogé ngagaduhan rupa-rupa pangukur.

Panjelasan Produk
1 Bahan: kawat waja karbon handap
2 Lapisan séng: 30-200g / m2
3 Kakuatan tarik: 300-550Mpa
4 Laju manjangan: 10% -25%
5 MOQ: 5 ton
6 Pakét: pilem plastik di jero sareng kantong anyaman / anyaman di luar; sakumaha pamundut customer`s
7 waktos pangiriman: biasa 20 dinten
8 Istilah pamayaran: TT; L ​​/ C
9 téknologi produktif: kalayan kualitas baja karbon rendah kualitas tinggi, saatos ngagambar gambar, nyokot derusting, annealing suhu tinggi sareng prosés galvanis sareng pendinginan
10 bijil: ISO9001

1, Hot-beuleum kawat beusi galvanis
Lapisan Séng: 30g-260g /sq.mm2
Umur rak: 8-15taun, gumantung kana status aplikasi.

2, kawat beusi galvanis éléktro
Lapisan Séng: 8g-15g /sq.mm2
Umur rak: 3-10 taun, gumantung kana status aplikasi.

Fitur: Kawat beusi galvanis kami lemes pisan, kalayan élastisitas anu saé sareng kalenturan, permukaan anu luhur sareng anti karat.

Aplikasi: Kawat beusi galvanis seueur dianggo dina konstruksi kawat konstruksi, karajinan tangan, ngadamel bolong kawat, kabel Kelautan, bungkus produk, pertanian, peternakan sareng kebon sanés.

Kawat beusi galvanis elektro didamel ku pilihan baja hampang, ngalangkungan gambar kawat, kawat galvanis sareng prosés anu sanés. Électro kawat beusi galvanis ngagaduhan ciri palapis seng seng kandel, tahan korosi anu saé, palapis seng séng, sareng sajabana. Hal éta utamina dianggo dina pangwangunan, cara ngajar jalan, mengikat kembang sareng anyaman bolong kawat

Guage Kawat: BWG5 ~ BWG30
Diaméter Kawat: 5.5mm ~ 0.3mm
Kakuatan tarik: 300 ~ 500 N / mm2
Bahan: kawat waja karbon handap, Q195, SAE1008

Pakét:
1. Beungkeut ku kawat
Pilem 2.plastik di jero sareng lawon héssian / kantong anyaman di luar
3.Karton
4. paking sanés numutkeun sarat konsumén.
Beurat coil: 0,1-1000kg / coil, tiasa dijantenkeun sakumaha pelanggan'squiring.

Alat Ukur Kawat Baku

000

electro galvanized wire
galvanized chicken wire mesh
galvanized steel wire rope
galvanized welded wire mesh
galvanized welded wire
galvanized wire mesh
steel wire rope galvanized
galvanized steel wire
steel wire galvanized

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali