Kawat Dasi Loop Ganda

Pedaran pondok:

Kawat Dasi Loop dipaké salaku kawat ngariung dina industri pengepakan atanapi konstruksi. Jenis bahan ngaitkeun ieu gampang dioperasikeun, ningkatkeun efisiensi damel bari ngirangan polusi lingkungan. 


Detil Produk

Tanda Produk

Kawat dasi loop dobel

Bahan & Aplikasi: Didamel ku kualitas baja karton rendah anu saé, dianggo dina konstruksi atanapi salaku bahan ngariung atanapi cara batur.
Alat ukur kawat ti BWG6 dugi ka BWG20
Panjangna: 3 "dugi ka 44"
Rengse: Hideung Annealed. Galvanis Annealed, Tambaga,
PVC dilapis, stainless steel
Bungkusan: 5.000 / gulung 4.000 / gulung 2.500 / gulung, 2000 / gulung, 1.000 / gulung
Gulungan dikemas ku anyaman kantong teras nganggo palet.
Perhatosan: Anu sanésna tiasa numutkeun pamundut konsumén pikeun dijantenkeun.
Guage Kawat: BWG4 ~ BWG18
Diaméter Kawat: 6mm ~ 1.2mm
Kakuatan tarik: 300 ~ 500 N / mm2
Bahan: kawat waja karbon rendah, Q195, SAE1008, kawat waja tinggi (kawat baja galvanis, kawat anil hideung, kawat pvc)
Beurat bungkusan: 10-50kg, tiasa didamel sakumaha kabutuhan pelanggan.

Aplikasi: Kawat dasi loop dobel dianggo sacara umum dina tatanén, industri sareng kahirupan salaku wangunan. Ngamankeun tangkal, anggur sareng creepers atanapi ngadukung, atanapi ngawangun sareng ngiringan struktur pangrojong, Ngariung kantong atanapi salaku segel kantong ma atanapi baju cuci Rengse kawat dasi loop tiasa hideung annealed loop nyaéta kawat. kawat gelung galvanis atanapi kawat gelang dilapis PVC. Dasi kawat coil leutik mendakan kalolobaan kagunaan dina ngabeungkeut bahan anu béda-béda khususna pikeun dianggo sapopoé.

Double Loop Tie Wire 4
Double Loop Tie Wire 5
Double Loop Tie Wire 6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali