Dilegakeun Metal Mesh

Pedaran pondok:

Logam Ékspansi Standar: Logam anu dilegakeun nalika kaluar tina mesin. Untaian sareng beungkeut disetél dina sudut seragam kana pesawat lambar. Ieu nambihan kakuatan sareng kaku, ngamungkinkeun sirkulasi hawa, ngadistribusikaeun beban kana logam kana pigura pangrojong ogé ngadamel permukaan anu gésang. Standar logam dimekarna disingkat XM.


Detil Produk

Tanda Produk

Dilegakeun bolong

Logam Ékspansi Standar: Logam anu dilegakeun nalika kaluar tina mesin. Untaian sareng beungkeut disetél dina sudut seragam kana pesawat lambar. Ieu nambihan kakuatan sareng kaku, ngamungkinkeun sirkulasi hawa, ngadistribusikaeun beban kana logam kana pigura pangrojong ogé ngadamel permukaan anu gésang. Standar logam dimekarna disingkat XM.

Logam Ékspérénsi Dirata: Dihasilkeun ku perforating lambaran dimekarkeun standar ngaliwatan roll tiis anu ngirangan ngagiling paralel ka LWD. Ku rata lambaranana, beungkeut sareng untaian diturunkeun pikeun ngahasilkeun permukaan anu rata sareng rata, ngirangan ketebalan umum sareng manjangan pola inten (LWD). Flat rollening flattening dilakukeun ku ngalirkeun lambaran logam anu dilegaan ngaliwatan gulungan tiis anu ngirangan ngagiling sajajar SWD. Hasilna sami kecuali pola inten SWD manjang. Logam dilegakeun rata diringkeskeun FXM.

Parut: Grating mangrupikeun pola logam standar anu dimekarna dihasilkeun tina ukuran langkung beurat pelat waja karbon handap. Untaian sareng bukaan langkung ageung tibatan meshes anu sanés. Cocog pikeun dianggo iraha waé permukaan anu awét sareng enteng diperyogikeun. Sanaos dianggo utamina pikeun lalu lintas pejalan kaki, parut tiasa nampung beban anu langkung beurat nalika didukung leres.

Pola Hiasan: Logam diperluas khusus pikeun dianggo dina aplikasi arsitéktur sareng hiasan. Desain ieu tiasa dianggo pikeun nyayogikeun privasi sareng ngendalikeun cahaya sareng hawa bari ngamungkinkeun pisibilitas. Layar panonpoé, pembagi kamar, sareng fasad wangunan ngan ukur sababaraha kamungkinan desain anu tiasa. Logam ngagedekeun hiasan sayogi dina baja karbon, aluminium sareng paduan anu sanés dina rupa-rupa pola sareng pangukur. Kaseueuran pola ieu dihasilkeun dina urutan khusus waé.

Aluminium Dihasilkeun Bolong, Baja Karbon Dihasilkeun Bolong, Stainless Steel Dihasilkeun Bolong

Ngalegaan bolong logam ngagaduhan lega Aplikasi:

Anggar pikeun kebon, buruan tukang, padumukan sareng fasilitas industri,
Tapak, tangga, kendaraan angkutan, mesin konstruksi, crane, pertambangan, jst.
Ngalegaan logam pikeun sabuk korsi sareng bagian puteran sanés,
Screening pikeun pabrik, pabrik roti sareng industri pangan,
Produksi dina pelindung industri listrik bolong, batré, pelat grounding, anu kalebet panyalindungan pemanasan, topéng, pamanas cai listrik,
Dina industri radio sareng televisi, kalebet spéker sareng mikropon,
Dina industri ringan pikeun panangtayungan instrumen, sagala jinis dukungan, di ruang ganti dina rak, papan iklan, tempat sampah, anduk, sareng sajabana.
Pikeun kotak sareng palét anu dianggo pikeun ngangkut barang,
Dina industri otomotif pikeun tungku otomotif, traktor sareng saringan,
Dina industri konstruksi, waja, tembok sareng hateup, dikuatkeun dina jalan aspal, lantai pabrik, sareng sajabina.

Bolong dilegaan ogé dianggo dina otomotif:
Saringan hawa, saringan minyak, sareng muffler knalpot, gril payun sareng bagian luarna, jst.

Panel insulasi, panel insulasi termal, panel akustik kanggo konstruksi, panel insulasi sora pikeun kendaraan, panel tahan sora laut, sareng gedong luar.

Sorter (skrining):
Siki tatanén sareng sisikian, batubara, keusik, penambangan kerikil, bahan kimia pikeun studi kasetaraan narkoba, jst.

Patalina sareng perumahan:
Balik ka bumi boiler knalpot, dapur, pepelakan, melak, kotak debu, jsb.

Anu sanésna:
Dahareun, kimia, farmasi, kertas, pertambangan, keramik, jst.

Expanded Metal Mesh 3
Expanded Metal Mesh 1
Expanded Metal Mesh 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali