Kumaha kawat beusi galvanis digambar pikeun produksi

Prosés utama tina kawat beusi galvanisproduksi kalebet seleksi bahan baku, ngaleupaskeun lambar beusi teroksidasi, pangeringan, pangubaran palapis, pangubaran panas, gambar kawat, perlakuan palapis, sareng sajabana Pamilihan bahan baku: Ngaleupaskeun lambar teroksidasi nujul kana ngaleupaskeun lambar teroksidasi tina permukaan rod atanapi garis tengah kosong. Tujuanna nyaéta pikeun nyegah lambaran teroksidasi tina ngarusak permukaan kapang sareng kawat beusi galvanis nalika ngagambar, pikeun nyiapkeun kaayaan permukaan anu saé pikeun panutupan atanapi panutupan anu salajengna, sareng ngirangan gesekan nalika ngagambar kanggo ngirangan gaya gambar. Aya metode kimia sareng mékanis pikeun ngaluarkeun oksida beusi, tingali défosforisasi kimia rod sareng défosforisasi mékanis tina rod.

galvanized iron wire

Prosés produksi kawat beusi Galvanis utamina kalebet bagian-bagian ieu: kawat beusi galvanis gambar, téknologi perbaikan kapang, perlakuan panas normalisasi, téknologi quenching, téknologi fosfat pickling, téknologi produksi kawat beusi galvanis, téknologi pamrosesan kawat beusi gambar kawat, perlakuan panas, produksi tali kawat galvanis tina tilu tautan ieu, tilu tautan ieu sering paling gampang mangaruhan kualitas kawat galvanis.
Operasi penting tina kawat beusi galvanis téknologi dumasarkeun kana pangalaman operasi anu saleresna pikeun produksi masing-masing prosés sareng standar nasional anu aya hubunganana, ngawasaan prosés produksi tali kawat besi galvanis sareng aplikasi terampil, sacara efektif tiasa mastikeun kualitas produk, hemat énergi sareng pangurangan konsumsi, ningkatkeun manpaat ékonomi tina perusahaan.

Tarjamahan parangkat lunak panarjamahan, upami aya kasalahan punten dihapunten.


Waktos Post: 18-06-21